Cautare dupa
DIMENSIUNE
Cautare dupa
MASINA
Filtru Anvelope Filtru Anvelope
Filtru masina
APOLLO
APOLLO
APOLLO ALNAC 4G WINTER 195/65R15 91T

APOLLO ALNAC 4G WINTER
195/65R15 91T

Anotimp

Iarna Iarna

Performante

Indice aderenta: E Indice consum: E Nivel zgomot: 68 dB

Avizul specialistilor

2.5/5

147.86 RON
201.08 RON

Indisponibil

Livrare 3/5 zile  

Stiai ca

- Iti poti comanda anvelope online si cere livrarea direct in service?

Momentan pentru Pitesti, se estimeaza extinderea in toata tara pana la finalul anului! Afla mai multe despre campanie aici

Specificatii

Cod produs:
50718
EAN:
8714692317873
Tip produs:
Anvelopa
Anotimp:
Iarna
Brand:
APOLLO
Profil:
ALNAC 4G WINTER
Latime:
195
Inaltime:
65
Raza:
15
Indice incarcare:
91 = pana la 615 kg per anvelopa
Indice viteza:
T = pana la 190 km/h in siguranta
Indice aderenta:
E
Indice consum:
E
Nivel de zgomot:
68 dB
Tehnologie RunFlat:
Nu
Tehnologie Ranforsat:
Nu
Tip masina:
Turisme
Timp de livrare:
Produsele se livreaza in 3/5 zile lucratoare


    Apollo Tyres Ltd a inceput procesele de fabricatie si vanzarile de anvelope pe la inceputul anului 1972, iar acum este o companie de anvelope la nivel mondial, cu o prezenta in peste 100 de tari. De-a lungul evolutiei sale, compania si-a dezvoltat facilitati de productie in India si Olanda, extinzandu-se in Asia si Africa unde si detin 8 fabrici moderne. Bine clasata printre companiile mondiale de pe piata, au o strategie bine pusa la punct, oferte diverse de produse si sustinuta de o distributie internationala extensiva. Apollo Tyres a reusit sa creeze ceva la ceea nu se asteptau nici cei mai mari producatori globali. Compania detine brandurile cheie, inclusiv Vredestein, Kaizen si Regal.     Anvelopele Apollo, ofera un grad ridicat de stabilitate si siguranta pe orice tip de teren, fapt ceea a adus la achizitionarea lor de catre multi cumparatori. Totodata cu aceste doua caracteristici specifice, forma lor, impreuna cu calitate sporita reduc extrem de mult zgomotul produs de catre cauciucuri, dar si efectul de acvplanare. Fie ca sunt anvelope de iarna sau de vara, calitatea acestora este aceeasi indifirent de dimensiuni sau model.         Compania APOLLO a ajuns la niste standarde neasteptate de catre nimeni, ceea ce duce la cumpararea lor de catre tot mai multi oameni.
Newsletter

NEWSLETTER

Introducand adresa de email, certificati ca sunteti proprietarul adresei de email si doriti sa primiti promotii despre anvelope, jante si pneuri auto de vara, de iarna si all season.

Ai nevoie de anvelope de calitate, care să ajungă la tine imediat?

Ai ajuns exact unde trebuie!


    AnveloMag vinde toate tipurile È™i toate mărcile de anvelope fiind prezenti online din 2013. Lucrăm constant la a ne perfecÈ›iona serviciile, astfel încât clienÈ›ii noÈ™tri să aibă parte de o experiență plăcută atunci când aleg să comande de la noi. Calitatea anvelopelor È™i profesionalismul pe care le oferim la onorarea fiecărei comenzi se pot cuantifica în cei peste 80000 de clienÈ›i mulÈ›umiÈ›i din 2013 È™i până în prezent. ÃŽn plus, companiile de curierat ne ajută să livrăm în orice colÈ› al țării pentru a-È›i oferi servicii de calitate în timp util, indiferent de anvelopele de care ai nevoie.