Cautare dupa
DIMENSIUNE
Cautare dupa
MASINA
Filtru Anvelope Filtru Anvelope
Filtru masina
ATLAS
ATLAS
ATLAS GREEN 4S 215/70R16 100H

ATLAS GREEN 4S
215/70R16 100H

Anotimp

All season All season

Performante

Indice aderenta: E Indice consum: E Nivel zgomot: 70 dB

Avizul specialistilor

2/5

406.62 RON
516.41 RON

Indisponibil

Livrare 10/12 zile  

Stiai ca

- Iti poti comanda anvelope online si cere livrarea direct in service?

Momentan pentru Pitesti, se estimeaza extinderea in toata tara pana la finalul anului! Afla mai multe despre campanie aici

Specificatii

Cod produs:
154438
EAN:
5420068652723
Tip produs:
Anvelopa
Anotimp:
All season
Brand:
ATLAS
Profil:
GREEN 4S
Latime:
215
Inaltime:
70
Raza:
16
Indice incarcare:
100 = pana la 800 kg per anvelopa
Indice viteza:
H = pana la 210 km/h in siguranta
Indice aderenta:
E
Indice consum:
E
Nivel de zgomot:
70 dB
Tehnologie RunFlat:
Nu
Tehnologie Ranforsat:
Nu
Tip masina:
4x4
Timp de livrare:
Produsele se livreaza in 10/12 zile lucratoare


    Compania Atlas este caracterizata de fabricarea anvelopelor pentru autovehicule, SUV-uri și camioane. Compania Atlas a fost infiintata in 1994 pe coasta de est a Australiei si este recunoscuta de atunci pe piata mondiala pentru calitatea anvelopelor sale.    Denis Wilton, care a preluat conducerea firmei Atlas Tyres dupa 20 de ani de experienta in domeniul anvelopelor, este cel care a ajutat firma sa se dezvolte.    O caracteristica deosebita  a anvelopelor ATLAS de iarna pe care o au in plus fata de multe alte cauciucuri este adancimea mare a benzii de rulare, acest lucru ii permite cauciucului de iarna sa creasca aderenta pe zapada si sa evacueze foarte bine apa. O alta caracteristica speciala a anvelopelor de iarna ATLAS  este data de sutele de zimti fini de pe banda de rulare, care asigura tractiune ridicata pe gheata. Chiar si pe drumuri uscate, anvelopele ATLAS se vor comporta la fel de bine, oferind toate caracteristicile de care un cauciuc are nevoie: stabilitate, manevrabilitate, risc de acvaplanare scazut, spatiu de franare cat mai redus.         Compania ATLAS, nu este una din cele mai cunoscute producatoare de anvelope, dar prin toate calitatiile pe care le ofera, cu siguranta ar trebui sa fie.
Newsletter

NEWSLETTER

Introducand adresa de email, certificati ca sunteti proprietarul adresei de email si doriti sa primiti promotii despre anvelope, jante si pneuri auto de vara, de iarna si all season.

Ai nevoie de anvelope de calitate, care să ajungă la tine imediat?

Ai ajuns exact unde trebuie!


    AnveloMag vinde toate tipurile È™i toate mărcile de anvelope fiind prezenti online din 2013. Lucrăm constant la a ne perfecÈ›iona serviciile, astfel încât clienÈ›ii noÈ™tri să aibă parte de o experiență plăcută atunci când aleg să comande de la noi. Calitatea anvelopelor È™i profesionalismul pe care le oferim la onorarea fiecărei comenzi se pot cuantifica în cei peste 80000 de clienÈ›i mulÈ›umiÈ›i din 2013 È™i până în prezent. ÃŽn plus, companiile de curierat ne ajută să livrăm în orice colÈ› al țării pentru a-È›i oferi servicii de calitate în timp util, indiferent de anvelopele de care ai nevoie.