Cautare dupa
DIMENSIUNE
Cautare dupa
MASINA
Filtru Anvelope Filtru Anvelope
Filtru masina
BARUM
BARUM
BARUM BRAVURIS 5 HM 195/65R15 91T

BARUM BRAVURIS 5 HM
195/65R15 91T

Anotimp

Vara Vara

Performante

Indice aderenta: B Indice consum: C Nivel zgomot: 71 dB

Avizul specialistilor

4/5

294.26 RON
391.37 RON

Stoc suficient

Livrare 24/48 ore  

Cosul de cumparaturi Adauga in cos

Stiai ca

- Iti poti comanda anvelope online si cere livrarea direct in service?

Momentan pentru Pitesti, se estimeaza extinderea in toata tara pana la finalul anului! Afla mai multe despre campanie aici

Specificatii

Cod produs:
121100
EAN:
4024063001893
Tip produs:
Anvelopa
Anotimp:
Vara
Brand:
BARUM
Profil:
BRAVURIS 5 HM
Latime:
195
Inaltime:
65
Raza:
15
Indice incarcare:
91 = pana la 615 kg per anvelopa
Indice viteza:
T = pana la 190 km/h in siguranta
Indice aderenta:
B
Indice consum:
C
Nivel de zgomot:
71 dB
Tehnologie RunFlat:
Nu
Tehnologie Ranforsat:
Nu
Tip masina:
Turisme
Timp de livrare:
Produsele se livreaza in 1/2 zile lucratoare


EU Label Energy
QR Code
BARUM
491500
195/65R15 91 T
C1
EU Label Consum
C
EU Label Aderenta
B
EU Label Zgomot
71
A B C
Citeste mai mult despre etichetare...
    Compania BARUM reprezinta un exemplu pentru toata lumea, pornind de la o fabrica de incaltaminte au ajuns sa produca anvelope de mare calitate. BARUM a fost infiintata a anul 1945 prin parteneriatul dintre cele trei mari companii producatoare de cauciuc din Cehoslovacia.    Compusii de cauciuc din compozitia acestor anvelope determina un randament crescut si o rulare silentioasa si confortabila. Pentru a nu face abatere de la standardele impuse si de la calitatea asociata modelelor de anvelope comercializate, in fiecare fabrica de productie au loc controale periodice si verificari stricte ale cauciucurilor inainte de a parasi uzina. Pentru a putea asigura performantele mentionate in datele tehnice, compania BARUM investeste in perfectionarea echipamentelor si a tehnologiei utilizate in conceperea si producerea unor modele noi de anvelope.     Anvelope fabricate de catre Barum sunt cauciucuri concepute pentru soferii autoturismelor compacte care cauta performante ridicate si o durata mare de viata la un pret accesibil. Principalele caracteristici ale acestor cauciucuri sunt: tinuta buna de drum, raspunsul precis la viraje si distanta mica de franare. Conturul cu centura plata al acestor anvelope Barum asigura o distributie egala a presiunii pe toata calea de rulare si implicit o manevrabilitate sporita in linie dreapta si in viraje.    
Newsletter

NEWSLETTER

Introducand adresa de email, certificati ca sunteti proprietarul adresei de email si doriti sa primiti promotii despre anvelope, jante si pneuri auto de vara, de iarna si all season.

Ai nevoie de anvelope de calitate, care să ajungă la tine imediat?

Ai ajuns exact unde trebuie!


    AnveloMag vinde toate tipurile È™i toate mărcile de anvelope fiind prezenti online din 2013. Lucrăm constant la a ne perfecÈ›iona serviciile, astfel încât clienÈ›ii noÈ™tri să aibă parte de o experiență plăcută atunci când aleg să comande de la noi. Calitatea anvelopelor È™i profesionalismul pe care le oferim la onorarea fiecărei comenzi se pot cuantifica în cei peste 80000 de clienÈ›i mulÈ›umiÈ›i din 2013 È™i până în prezent. ÃŽn plus, companiile de curierat ne ajută să livrăm în orice colÈ› al țării pentru a-È›i oferi servicii de calitate în timp util, indiferent de anvelopele de care ai nevoie.