Cautare dupa
DIMENSIUNE
Cautare dupa
MASINA
Filtru Anvelope Filtru Anvelope
Filtru masina
BF GOODRICH
BF GOODRICH
BF GOODRICH TOURING 165/65R13 77T

BF GOODRICH TOURING
165/65R13 77T

Anotimp

Vara Vara

Performante

Indice aderenta: B Indice consum: E Nivel zgomot: 70 dB

Avizul specialistilor

4.5/5

174.89 RON
232.60 RON

Indisponibil

Livrare 24/48 ore  

Stiai ca

- Iti poti comanda anvelope online si cere livrarea direct in service?

Momentan pentru Pitesti, se estimeaza extinderea in toata tara pana la finalul anului! Afla mai multe despre campanie aici

Specificatii

Cod produs:
74910
EAN:
3528704481286
Tip produs:
Anvelopa
Anotimp:
Vara
Brand:
BF GOODRICH
Profil:
TOURING
Latime:
165
Inaltime:
65
Raza:
13
Indice incarcare:
77 = pana la 412 kg per anvelopa
Indice viteza:
T = pana la 190 km/h in siguranta
Indice aderenta:
B
Indice consum:
E
Nivel de zgomot:
70 dB
Tehnologie RunFlat:
Nu
Tehnologie Ranforsat:
Nu
Tip masina:
Turisme
Timp de livrare:
Produsele se livreaza in 1/2 zile lucratoare


    Compania apare in 1870, cu inspiratia de geniu a Dr. Benjamin Franklin Goodrich care, cu ajutorul oferit de catre investitorii locali, s-a lansat in crearea primei fabrici de anvelope din America de Nord, mai exact in Akron, Ohio.    BFGoodrich produce anvelope pentru cei care vor sa obtina ce e mai bun posibil din vehiculul lor, si care mai ales vor sa o faca intr-un mod placut.     Anvelopele BFGoodrich  sunt create de adevarati pasionati care-si petrec timpul luptandu-se cu drumurile stancoase sau cu asfaltul circuitelor din intreaga lume. Priceperea lor a fost recunoscuta cu titluri castigate in toate competitiile in care a fost implicata aceasta marca. Cauciucurile lor atingand cele mai inalte standarde de pe piata mondiala de anvelope, fiind folosite de asemnea si de masinile de curse, acest lucru sporind calitate si avantajele achizitionarii acestui brand. Deci prin cele mentionate, toate avantajele acestui brand de anvelope nu mai trebuie enumerate, fiind intelese de la sine ca sunt cauciucurile perfecte oricarui automobil si ca se potrivesc pentru orice tip de teren.     BFGoodrich evolueaza si investesc anual in producerea lor de anvelope. Daca sunteti atinsi de pasiunea condusului, alegeti cu incredere BFGoodrich!    
Newsletter

NEWSLETTER

Introducand adresa de email, certificati ca sunteti proprietarul adresei de email si doriti sa primiti promotii despre anvelope, jante si pneuri auto de vara, de iarna si all season.

Ai nevoie de anvelope de calitate, care să ajungă la tine imediat?

Ai ajuns exact unde trebuie!


    AnveloMag vinde toate tipurile È™i toate mărcile de anvelope fiind prezenti online din 2013. Lucrăm constant la a ne perfecÈ›iona serviciile, astfel încât clienÈ›ii noÈ™tri să aibă parte de o experiență plăcută atunci când aleg să comande de la noi. Calitatea anvelopelor È™i profesionalismul pe care le oferim la onorarea fiecărei comenzi se pot cuantifica în cei peste 80000 de clienÈ›i mulÈ›umiÈ›i din 2013 È™i până în prezent. ÃŽn plus, companiile de curierat ne ajută să livrăm în orice colÈ› al țării pentru a-È›i oferi servicii de calitate în timp util, indiferent de anvelopele de care ai nevoie.