Cautare dupa
DIMENSIUNE
Cautare dupa
MASINA
Filtru Anvelope Filtru Anvelope
Filtru masina
DEBICA
DEBICA
DEBICA PASSIO 2 165/70R13 79T

DEBICA PASSIO 2
165/70R13 79T

Anotimp

Vara Vara

Performante

Indice aderenta: B Indice consum: E Nivel zgomot: 70 dB

Avizul specialistilor

3.5/5

182.58 RON
244.65 RON

Indisponibil

Livrare 3/5 zile  

Stiai ca

- Iti poti comanda anvelope online si cere livrarea direct in service?

Momentan pentru Pitesti, se estimeaza extinderea in toata tara pana la finalul anului! Afla mai multe despre campanie aici

Specificatii

Cod produs:
16225
EAN:
5452000812483
Tip produs:
Anvelopa
Anotimp:
Vara
Brand:
DEBICA
Profil:
PASSIO 2
Latime:
165
Inaltime:
70
Raza:
13
Indice incarcare:
79 = pana la 437 kg per anvelopa
Indice viteza:
T = pana la 190 km/h in siguranta
Indice aderenta:
B
Indice consum:
E
Nivel de zgomot:
70 dB
Tehnologie RunFlat:
Nu
Tehnologie Ranforsat:
Nu
Tip masina:
Turisme
Timp de livrare:
Produsele se livreaza in 3/5 zile lucratoare


    Avand o vechime de peste 7 decenii in domeniul producatorilor de anvelope, istoria companiei DEBICA a inceput cu decizia pe care guvernul polonez a luat-o de a construi Zona Centrala Industriala. Deschiderea oficiala a fabricii poloneze DEBICA a avut loc pe 4 aprilie 1939, iar de atunci compania continua sa raspunda cerintelor conducatoriilor auto de pe glob pentru anvelope.    Compusii de cauciuc al acestor cauciucuri asigura o rezistenta scazuta la rulare si un nivel scazut de zgomot, cu o durata mare de utilizare. Compania DEBICA este una dintre cele mai cunoscute marci poloneze de pe piata, care reuseste sa le ofere conducatorilor auto o gama de anvelope accesibile pentru anotimpul cald, rece, dar si all seasons.     Calea de rulare a acestor anvelope este prevazuta cu 2 nervuri centrale, una cu muchii orientate spre exterior pentru a elimina eficient apa pe suprafete umede, imbunatatind semnificativ aderenta. In schimb, cealalta nervura continua, creste stabilitatea acestor anvelope in linie dreapta. Canelurile adanci ale acestor anvelope  transporta eficient apa spre exterior pentru a minimiza riscul fenomenului de acavaplanare.     Producatorul polonez de anvelope DEBICA comercializeaza cauciucuri atat pentru autovehicule, autovehiculele comerciale, camioane sau masini agricole. Anvelopele create de aceasta companie respecta standardele din acest domeniu si cerintele minime necesare pentru a satisface clientii.
Newsletter

NEWSLETTER

Introducand adresa de email, certificati ca sunteti proprietarul adresei de email si doriti sa primiti promotii despre anvelope, jante si pneuri auto de vara, de iarna si all season.

Ai nevoie de anvelope de calitate, care să ajungă la tine imediat?

Ai ajuns exact unde trebuie!


    AnveloMag vinde toate tipurile È™i toate mărcile de anvelope fiind prezenti online din 2013. Lucrăm constant la a ne perfecÈ›iona serviciile, astfel încât clienÈ›ii noÈ™tri să aibă parte de o experiență plăcută atunci când aleg să comande de la noi. Calitatea anvelopelor È™i profesionalismul pe care le oferim la onorarea fiecărei comenzi se pot cuantifica în cei peste 80000 de clienÈ›i mulÈ›umiÈ›i din 2013 È™i până în prezent. ÃŽn plus, companiile de curierat ne ajută să livrăm în orice colÈ› al țării pentru a-È›i oferi servicii de calitate în timp util, indiferent de anvelopele de care ai nevoie.