Cautare dupa
DIMENSIUNE
Cautare dupa
MASINA
Filtru Anvelope Filtru Anvelope
Filtru masina
DOUBLE COIN
DOUBLE COIN
DOUBLE COIN DASPPLUS 155/65R14 75T

DOUBLE COIN DASPPLUS
155/65R14 75T

Anotimp

All season All season

Performante

Indice aderenta: C Indice consum: C Nivel zgomot: 70 dB

Avizul specialistilor

2/5

201.86 RON
266.46 RON

Indisponibil

Livrare 10/12 zile  

Stiai ca

- Iti poti comanda anvelope online si cere livrarea direct in service?

Momentan pentru Pitesti, se estimeaza extinderea in toata tara pana la finalul anului! Afla mai multe despre campanie aici

Specificatii

Cod produs:
123445
EAN:
6971861773294
Tip produs:
Anvelopa
Anotimp:
All season
Brand:
DOUBLE COIN
Profil:
DASPPLUS
Latime:
155
Inaltime:
65
Raza:
14
Indice incarcare:
75 = pana la 387 kg per anvelopa
Indice viteza:
T = pana la 190 km/h in siguranta
Indice aderenta:
C
Indice consum:
C
Nivel de zgomot:
70 dB
Tehnologie RunFlat:
Nu
Tehnologie Ranforsat:
Nu
Tip masina:
Turisme
Timp de livrare:
Produsele se livreaza in 10/12 zile lucratoare


EU Label Energy
QR Code
DOUBLE COIN
468188
155/65R14 75 T
C1
EU Label Consum
C
EU Label Aderenta
C
EU Label Zgomot
70
A B C
Citeste mai mult despre etichetare...
    Double Coin este un producator chinez de anvelope radiale pentru camioane. Are sediul in Shanghai și este  detinuta de Shanghai Huayi. Double Coin face, de asemenea, cauciucuri marca Warrior și camioane ușoare într-o asociație în comun cu Michelin.     Pneurile Double Coin utilizeaza tehnologii inovatoare care imbunatatesc eficienta combustibilului și reduc cheltuielile de exploatare. Anvelopele Double Coin au un pret foarte bun din punct de vedere calitativ, iar serviciile oferite de acestia sunt superioare si bine gandite datorita faptului ca au distribuitori in intreaga lume.Double Coin este un pneu care are o greutate mica pe sosea si pe autostrada, cu o adancime mare a profilului ce ofera o tractiune optima. Designul profilului benzii de rulare este bine adaptat atat pentru aplicatii severe, cat și pentru autostrazi, de asemenea ofera o manevrabilitate optima. Ofera atat zgomot reduss, cat și rezistenta crescuta pe sosea. Constructia acestora fiind una foarte puternica pentru a proteja anvelopele impotriva perforatiilor si a impactului. Planul de rulare cu 5 nervuri cu umeri largi asigura durabilitate și uzura uniforma in aplicatiile directionate si in toate pozitiile.     Producatorul Double Coin s-a afirmat pe intreaga piata de anvelope din lume, cu ceea ce au reusit sa creeze, astfel ajungand in pozitia pe care se afla acum.    
Newsletter

NEWSLETTER

Introducand adresa de email, certificati ca sunteti proprietarul adresei de email si doriti sa primiti promotii despre anvelope, jante si pneuri auto de vara, de iarna si all season.

Ai nevoie de anvelope de calitate, care să ajungă la tine imediat?

Ai ajuns exact unde trebuie!


    AnveloMag vinde toate tipurile È™i toate mărcile de anvelope fiind prezenti online din 2013. Lucrăm constant la a ne perfecÈ›iona serviciile, astfel încât clienÈ›ii noÈ™tri să aibă parte de o experiență plăcută atunci când aleg să comande de la noi. Calitatea anvelopelor È™i profesionalismul pe care le oferim la onorarea fiecărei comenzi se pot cuantifica în cei peste 80000 de clienÈ›i mulÈ›umiÈ›i din 2013 È™i până în prezent. ÃŽn plus, companiile de curierat ne ajută să livrăm în orice colÈ› al țării pentru a-È›i oferi servicii de calitate în timp util, indiferent de anvelopele de care ai nevoie.