Cautare dupa
DIMENSIUNE
Cautare dupa
MASINA
Filtru Anvelope Filtru Anvelope
Filtru masina
DOUBLESTAR
DOUBLESTAR
DOUBLESTAR DW02 185/60R14 82T

DOUBLESTAR DW02
185/60R14 82T

Anotimp

Iarna Iarna

Performante

Indice aderenta: E Indice consum: E Nivel zgomot: 70 dB

Avizul specialistilor

2/5

113.31 RON
158.63 RON

Indisponibil

Livrare 24/48 ore  

Stiai ca

- Iti poti comanda anvelope online si cere livrarea direct in service?

Momentan pentru Pitesti, se estimeaza extinderea in toata tara pana la finalul anului! Afla mai multe despre campanie aici

Specificatii

Cod produs:
128020
EAN:
6970312176332
Tip produs:
Anvelopa
Anotimp:
Iarna
Brand:
DOUBLESTAR
Profil:
DW02
Latime:
185
Inaltime:
60
Raza:
14
Indice incarcare:
82 = pana la 475 kg per anvelopa
Indice viteza:
T = pana la 190 km/h in siguranta
Indice aderenta:
E
Indice consum:
E
Nivel de zgomot:
70 dB
Tehnologie RunFlat:
Nu
Tehnologie Ranforsat:
Nu
Tip masina:
Turisme
Timp de livrare:
Produsele se livreaza in 1/2 zile lucratoare


    Compania Doublestar  este un producator de anvelope de aproape un secol. Companie interna si internationala renumita in China, are doua baze de productie in Qingdao și Shiyan. Se bazeaza pe modul de dezvoltare al "Crearii, partajarii și castigarii". Doublestar este dedicat pentru a crea cele mai valoroase produse si servicii pentru clientii sai, pentru a creste valoarea intreprinderii. Pneurile Doublestar sunt facute pentru masini masini medii si mici, SUV-uri, camioane si chiar furgonete. Toate anvelopele au fost aprobate de ECE, DOT, INMETRO, GCC, SNI, COP, SABS, precum și certificarea sistemului de management al calitatii ISO / TS16949.    Modelul de anvelope este proiectat cu capacitate buna de scurgere, performanta anti-umeda anti-derapare.     Masele de caneluri mici asigura o scurgere excelenta, o prindere și o performanta de conducere pe trotuarul umed. Modelurile anvelopelor Double Star all seasons ofera un sir de avantaje: senzatia placuta de condus, franarea si capacitatea anti-laterala pentru vremea ploioasa sau ninsoare. Longevitatea acestor cauciucuri este una de neintrecut datorita testelor la care sunt supuse fiecare anvelope.     In prezent compania Double Star este printre cele mai vechi intreprinderi de anvelope, reusind sa ajunga cea mai cunoscuta din China.
Newsletter

NEWSLETTER

Introducand adresa de email, certificati ca sunteti proprietarul adresei de email si doriti sa primiti promotii despre anvelope, jante si pneuri auto de vara, de iarna si all season.

Ai nevoie de anvelope de calitate, care să ajungă la tine imediat?

Ai ajuns exact unde trebuie!


    AnveloMag vinde toate tipurile È™i toate mărcile de anvelope fiind prezenti online din 2013. Lucrăm constant la a ne perfecÈ›iona serviciile, astfel încât clienÈ›ii noÈ™tri să aibă parte de o experiență plăcută atunci când aleg să comande de la noi. Calitatea anvelopelor È™i profesionalismul pe care le oferim la onorarea fiecărei comenzi se pot cuantifica în cei peste 80000 de clienÈ›i mulÈ›umiÈ›i din 2013 È™i până în prezent. ÃŽn plus, companiile de curierat ne ajută să livrăm în orice colÈ› al țării pentru a-È›i oferi servicii de calitate în timp util, indiferent de anvelopele de care ai nevoie.