Cautare dupa
DIMENSIUNE
Cautare dupa
MASINA
Filtru Anvelope Filtru Anvelope
Filtru masina
EVERGREEN
EVERGREEN
EVERGREEN EW616 195/80R14C 106R

EVERGREEN EW616
195/80R14C 106R

Anotimp

Iarna Iarna

Performante

Indice aderenta: E Indice consum: E Nivel zgomot: 71 dB

Avizul specialistilor

3/5

381.36 RON
503.40 RON

Indisponibil

Livrare 24/48 ore  

Stiai ca

- Iti poti comanda anvelope online si cere livrarea direct in service?

Momentan pentru Pitesti, se estimeaza extinderea in toata tara pana la finalul anului! Afla mai multe despre campanie aici

Specificatii

Cod produs:
115929
EAN:
6922250447906
Tip produs:
Anvelopa
Anotimp:
Iarna
Brand:
EVERGREEN
Profil:
EW616
Latime:
195
Inaltime:
80
Raza:
14C
Indice incarcare:
106 = pana la 950 kg per anvelopa
Indice viteza:
R = pana la 170 km/h in siguranta
Indice aderenta:
E
Indice consum:
E
Nivel de zgomot:
71 dB
Tehnologie RunFlat:
Nu
Tehnologie Ranforsat:
Nu
Tip masina:
Cargo
Timp de livrare:
Produsele se livreaza in 1/2 zile lucratoare


    Companie infiintata in anul 1995, EVERGREEN foloseste echipamente de fabricatie performante, alaturi de materiale si tehnologii avansate pentru a produce o gama completa de anvelope de iarna si anvelope de vara.     Anvelopele Evergreen sunt create in asa fel incat sa reziste o perioada lunga de timp indiferent de conditiile meteo. Raportul bun dintre calitate si pret al acestor anvelope de iarna le face si fie printre cele mai achizitionate anvelope de iarna de pe intreaga piata venind cu un pret excelent.     Blocurile laterale ale umerilor acestor anvelope sunt solide pentru o stabilitate marita in viraje si sunt prevazute cu multe lamele 3D pentru o prindere excelenta pe suprafete inzapezite. Canelurile circumferentiale laterale ale acestor cauciucuri elimina eficient apa si namolul pentru a mentine o aderenta optima pe sosele umede. Nervura centrala a acestor cauciucuri de iarna sparge gheata si creste aderenta la viteze mari, ofera stabilitate masinii si micsoreaza distanata de franare. Cele 2 nervuri vecine cu cea centrala dreneaza apa spe exterior pentru a face fata acvaplanarii.     Cu sedii ce distribuie  cauciucuri in peste 70 de tari de pe glob, producatorul de anvelope chinez reuseste sa isi mentina pozitia in topul producatorilor de anvelope care vinde la un pret mediu.
Newsletter

NEWSLETTER

Introducand adresa de email, certificati ca sunteti proprietarul adresei de email si doriti sa primiti promotii despre anvelope, jante si pneuri auto de vara, de iarna si all season.

Ai nevoie de anvelope de calitate, care să ajungă la tine imediat?

Ai ajuns exact unde trebuie!


    AnveloMag vinde toate tipurile È™i toate mărcile de anvelope fiind prezenti online din 2013. Lucrăm constant la a ne perfecÈ›iona serviciile, astfel încât clienÈ›ii noÈ™tri să aibă parte de o experiență plăcută atunci când aleg să comande de la noi. Calitatea anvelopelor È™i profesionalismul pe care le oferim la onorarea fiecărei comenzi se pot cuantifica în cei peste 80000 de clienÈ›i mulÈ›umiÈ›i din 2013 È™i până în prezent. ÃŽn plus, companiile de curierat ne ajută să livrăm în orice colÈ› al țării pentru a-È›i oferi servicii de calitate în timp util, indiferent de anvelopele de care ai nevoie.