Cautare dupa
DIMENSIUNE
Cautare dupa
MASINA
Filtru Anvelope Filtru Anvelope
Filtru masina
IMPERIAL
IMPERIAL
IMPERIAL SNOWDRAGON HP 195/65R15 91T

IMPERIAL SNOWDRAGON HP
195/65R15 91T

Anotimp

Iarna Iarna

Performante

Indice aderenta: C Indice consum: C Nivel zgomot: 70 dB

Avizul specialistilor

2/5

165.01 RON
221.11 RON

Indisponibil

Livrare 3/5 zile  

Stiai ca

- Iti poti comanda anvelope online si cere livrarea direct in service?

Momentan pentru Pitesti, se estimeaza extinderea in toata tara pana la finalul anului! Afla mai multe despre campanie aici

Specificatii

Cod produs:
61083
EAN:
5420068624416
Tip produs:
Anvelopa
Anotimp:
Iarna
Brand:
IMPERIAL
Profil:
SNOWDRAGON HP
Latime:
195
Inaltime:
65
Raza:
15
Indice incarcare:
91 = pana la 615 kg per anvelopa
Indice viteza:
T = pana la 190 km/h in siguranta
Indice aderenta:
C
Indice consum:
C
Nivel de zgomot:
70 dB
Tehnologie RunFlat:
Nu
Tehnologie Ranforsat:
Nu
Tip masina:
Turisme
Timp de livrare:
Produsele se livreaza in 3/5 zile lucratoare
Alte informatii:
M+S


    Compnia Imperial a fost infiintata in anul 2012 si, in ciuda faptului ca au fost nou-veniti, au facut o impresie foarte buna, mai ales pentru anvelopele de autoturisme si camioane. Cauciucurile producatorului IMPERIAL sunt excelente pentru conducerea pe timp de iarna, in special in conditii de drumuri accidentate.    IMPERIAL produce anvelope atat pentru sezonul rece, cat si pentru anotimpul cald si dispune de o gama diversificata de dimensiuni. Anvelopele Imperial sunt produse si certificate in conformitate cu reglementarile europene si internationale.    Anvelopele dispun de o manevrabilitate si stabilitate excelenta pe suprafetele umede, dar cat și pe suprafetele uscate. Dispunand de tehnologia de reducere a zgomotului, propulseaza anvelopele IMPERIAL la un alt nivel fata de ceilalti producatori. Nivelurile de siguranta si control al acestor anvelope inspira incredere si confort soferului. Stabilitatea directionala determina un nivel crescut de siguranta atunci cand vine vorba de viteze mari. Pe langa aceste detalii, compusii acestor anvelope IMPERIAL, au determinat o durabilitate crescuta a cauciucruilor, dar si distante de franare scurte. Datorita formei umerilor si canalurilor anvelopele ofera rezistenta maxima impotriva acvaplanarii.     Imperial ofera o gama larga de anvelope moderne, ceea ce va aduce la pachet o manevrabilitate cu adevarat regala pe drumuri si preturi prietenoase.
Newsletter

NEWSLETTER

Introducand adresa de email, certificati ca sunteti proprietarul adresei de email si doriti sa primiti promotii despre anvelope, jante si pneuri auto de vara, de iarna si all season.

Ai nevoie de anvelope de calitate, care să ajungă la tine imediat?

Ai ajuns exact unde trebuie!


    AnveloMag vinde toate tipurile È™i toate mărcile de anvelope fiind prezenti online din 2013. Lucrăm constant la a ne perfecÈ›iona serviciile, astfel încât clienÈ›ii noÈ™tri să aibă parte de o experiență plăcută atunci când aleg să comande de la noi. Calitatea anvelopelor È™i profesionalismul pe care le oferim la onorarea fiecărei comenzi se pot cuantifica în cei peste 80000 de clienÈ›i mulÈ›umiÈ›i din 2013 È™i până în prezent. ÃŽn plus, companiile de curierat ne ajută să livrăm în orice colÈ› al țării pentru a-È›i oferi servicii de calitate în timp util, indiferent de anvelopele de care ai nevoie.