Cautare dupa
DIMENSIUNE
Cautare dupa
MASINA
Filtru Anvelope Filtru Anvelope
Filtru masina
KELLY
KELLY
KELLY WINTERST  MADE BY GOODYEAR 175/70R13 82T

KELLY WINTERST MADE BY GOODYEAR
175/70R13 82T

Anotimp

Iarna Iarna

Performante

Indice aderenta: D Indice consum: D Nivel zgomot: 70 dB

Avizul specialistilor

3/5

209.30 RON
251.16 RON

Stoc limitat! furnizor

Livrare 2/3 zile  

Cosul de cumparaturi Adauga in cos

Stiai ca

- Iti poti comanda anvelope online si cere livrarea direct in service?

Momentan pentru Pitesti, se estimeaza extinderea in toata tara pana la finalul anului! Afla mai multe despre campanie aici

Specificatii

Cod produs:
217350
EAN:
5452000594280
Tip produs:
Anvelopa
Anotimp:
Iarna
Brand:
KELLY
Profil:
WINTERST MADE BY GOODYEAR
Latime:
175
Inaltime:
70
Raza:
13
Indice incarcare:
82 = pana la 475 kg per anvelopa
Indice viteza:
T = pana la 190 km/h in siguranta
Indice aderenta:
D
Indice consum:
D
Nivel de zgomot:
70 dB
Tehnologie RunFlat:
Nu
Tehnologie Ranforsat:
Nu
Tip masina:
Turisme
Timp de livrare:
Produsele se livreaza in 2/3 zile lucratoare


    Kelly a fost fondata in 1894 in Springfield, Ohio si este unul dintre cei mai vechi producatori de anvelope din Statele Unite. La mijlocul anilor 1930, Kelly a fost vandut companiei Goodyear Tire and Rubber, functionand initial ca filiala iar in 1990 fiind absorbita de compania mama si mutandu-si sediul in Akron. Anvelopele Kelly pot fi folosite la autoturisme, SUV, CUV, pickup si camioane comerciale, UHP.    Carcasa usoara si puternica este ranforsata a anvelopelor KELLY asigura o rezistenta si o siguranta sporita la viteze mari. Aceast producator de anvelope ofera o durata lunga de viata si o distanta mica de franare pe carosabilul umed. Datorita compusilor tehnologici ofera o durabilitate crescuta acestor cauciucuri.     Umerii acestor anvelope KELLY sunt construiti din blocuri optimizate sa ofere o stabilitate laterala buna si o reducere semnificativa a zgomotului la rulare pentru a oferi un sofat silentios si confortabil. Numarul mare de crestaturi prezente in zona nervurilor centrale a acestor cauciucuri mareste tractiunea pe sosele umede sau uscate. Pretul redus al acestui tip de cauciucuri si nivelele ridicate de performanta furnizeaza un raport excelent intre calitate si pret.
Newsletter

NEWSLETTER

Introducand adresa de email, certificati ca sunteti proprietarul adresei de email si doriti sa primiti promotii despre anvelope, jante si pneuri auto de vara, de iarna si all season.

Ai nevoie de anvelope de calitate, care să ajungă la tine imediat?

Ai ajuns exact unde trebuie!


    AnveloMag vinde toate tipurile È™i toate mărcile de anvelope fiind prezenti online din 2013. Lucrăm constant la a ne perfecÈ›iona serviciile, astfel încât clienÈ›ii noÈ™tri să aibă parte de o experiență plăcută atunci când aleg să comande de la noi. Calitatea anvelopelor È™i profesionalismul pe care le oferim la onorarea fiecărei comenzi se pot cuantifica în cei peste 80000 de clienÈ›i mulÈ›umiÈ›i din 2013 È™i până în prezent. ÃŽn plus, companiile de curierat ne ajută să livrăm în orice colÈ› al țării pentru a-È›i oferi servicii de calitate în timp util, indiferent de anvelopele de care ai nevoie.