Cautare dupa
DIMENSIUNE
Cautare dupa
MASINA
Filtru Anvelope Filtru Anvelope
Filtru masina
KINGSTAR
KINGSTAR
KINGSTAR SK70 MS  BY HANKOOK 155/65R13 73T

KINGSTAR SK70 MS BY HANKOOK
155/65R13 73T

Anotimp

All season All season

Performante

Indice aderenta: E Indice consum: E Nivel zgomot: 70 dB

Avizul specialistilor

2.5/5

160.23 RON
192.27 RON

Indisponibil

Livrare 2/3 zile  

Stiai ca

- Iti poti comanda anvelope online si cere livrarea direct in service?

Momentan pentru Pitesti, se estimeaza extinderea in toata tara pana la finalul anului! Afla mai multe despre campanie aici

Specificatii

Cod produs:
208106
EAN:
8808563315676
Tip produs:
Anvelopa
Anotimp:
All season
Brand:
KINGSTAR
Profil:
SK70 MS BY HANKOOK
Latime:
155
Inaltime:
65
Raza:
13
Indice incarcare:
73 = pana la 365 kg per anvelopa
Indice viteza:
T = pana la 190 km/h in siguranta
Indice aderenta:
E
Indice consum:
E
Nivel de zgomot:
70 dB
Tehnologie RunFlat:
Nu
Tehnologie Ranforsat:
Nu
Tip masina:
Turisme
Timp de livrare:
Produsele se livreaza in 2/3 zile lucratoare


    Anvelopele Kingstar sunt o optiune bugetara premium fabricata de Hankook Tires. Kingstar stabileste un nou standard in valoare si performanta pentru soferii de toate tipurile de vehicule. Anvelopele Kingstar sunt printre cele mai bune de pe piata pentru circulatia de pe autostrada.    Carcasa usoara si ranforsata cu centuri din otel asigura o rulare sigura si stabila la orice viteza. Parte a grupului Hankook, KINGSTAR ofera o gama diversificata si accesibile de anvelope pentru autoturisme. Modelul simplist al profilului si compusii de cauciuc utilizati determina un consum mic de carburant si o durata buna de viata    Umerii deschisi si cele 3 santuri circumferentiale adanci elimina apa spre exterior, sporind astfel tractiunea si reducand acvaplanarea pe drumuri acoperite cu apa. Multiplele lamele de pe calea de rulare reduc rezistenta la rulare si uniformizeaza uzura pentru aceasta linie de cauciucuri de vara. Cele 2 nervuri centrale ofera o buna manevrabilitate pe terenul umed sau uscat in timp ce profilul optimizat genereaza o aderenta buna pe orice carosabil.. Umerii largi al anvelopelor KINGSTAR sunt construite din blocuri rigide si puternice pentru a mari stabilitatea si tractiunea in curbe.     Pretul accesibil si performantele acestui producator de  anvelope determina un raport bun intre calitate si pret.
Newsletter

NEWSLETTER

Introducand adresa de email, certificati ca sunteti proprietarul adresei de email si doriti sa primiti promotii despre anvelope, jante si pneuri auto de vara, de iarna si all season.

Ai nevoie de anvelope de calitate, care să ajungă la tine imediat?

Ai ajuns exact unde trebuie!


    AnveloMag vinde toate tipurile È™i toate mărcile de anvelope fiind prezenti online din 2013. Lucrăm constant la a ne perfecÈ›iona serviciile, astfel încât clienÈ›ii noÈ™tri să aibă parte de o experiență plăcută atunci când aleg să comande de la noi. Calitatea anvelopelor È™i profesionalismul pe care le oferim la onorarea fiecărei comenzi se pot cuantifica în cei peste 80000 de clienÈ›i mulÈ›umiÈ›i din 2013 È™i până în prezent. ÃŽn plus, companiile de curierat ne ajută să livrăm în orice colÈ› al țării pentru a-È›i oferi servicii de calitate în timp util, indiferent de anvelopele de care ai nevoie.