Cautare dupa
DIMENSIUNE
Cautare dupa
MASINA
Filtru Anvelope Filtru Anvelope
Filtru masina
KUMHO
KUMHO
KUMHO HA31 155/70R13 75T

KUMHO HA31
155/70R13 75T

Anotimp

All season All season

Performante

Indice aderenta: E Indice consum: F Nivel zgomot: 71 dB

Avizul specialistilor

3.5/5

192.53 RON
242.58 RON

Indisponibil

Livrare 7/10 zile  

Stiai ca

- Iti poti comanda anvelope online si cere livrarea direct in service?

Momentan pentru Pitesti, se estimeaza extinderea in toata tara pana la finalul anului! Afla mai multe despre campanie aici

Specificatii

Cod produs:
57372
EAN:
8808956144739
Tip produs:
Anvelopa
Anotimp:
All season
Brand:
KUMHO
Profil:
HA31
Latime:
155
Inaltime:
70
Raza:
13
Indice incarcare:
75 = pana la 387 kg per anvelopa
Indice viteza:
T = pana la 190 km/h in siguranta
Indice aderenta:
E
Indice consum:
F
Nivel de zgomot:
71 dB
Tehnologie RunFlat:
Nu
Tehnologie Ranforsat:
Nu
Tip masina:
Turisme
Timp de livrare:
Produsele se livreaza in 7/10 zile lucratoare


    KUMHO este unul din producatorii de anvelope care s-a remarcat prin atentia pe care o acorda pentru a satisface nevoile clientilor. Parte a unui grup mai mare de companii, printre care se regaseste si o companie aeriana, o companie de constructii si logistica, produse petrochimice si o companie financiara, KUMHO este unul dintre furnizorii de echipamente originale pentru Chevrolet, Chrysler, Hyundai, Kia, Mercedes Benz, Mitsubishi, Smart, Ssangyong si Volkswagen. Gama sa de anvelope de vara si anvelope de iarna se comercializeaza in sute de tari la nivel global.    Modelul asimetric al acestui model de cauciucuri determina o rulare sigura pe orice suprafata umeda sau uscata. Noii compusi de cauciuc utilizati genereaza o durata mare de viata si o manevrabilitate sporita.    Numarul mare de santuri circumferentiale adanci impreuna cu umarul interior deschis asigura o buna eliminare a apei spre exterior si o buna protectie impotriva acvaplanarii. Tesiturile blocurilor centrale au scop de a mari tractiunea si de a scurta distanta de franare. In zona centrala a caii de rualre a acestor anvelope, o nervura performanta mareste stabilitatea directioanala si scurteaza distanta de franare in cazuri de urgenta.     Cu designul si calitatea oferite de KUHMO, anvelopele producatorul au atins standardele dorite de acesta.
Newsletter

NEWSLETTER

Introducand adresa de email, certificati ca sunteti proprietarul adresei de email si doriti sa primiti promotii despre anvelope, jante si pneuri auto de vara, de iarna si all season.

Ai nevoie de anvelope de calitate, care să ajungă la tine imediat?

Ai ajuns exact unde trebuie!


    AnveloMag vinde toate tipurile È™i toate mărcile de anvelope fiind prezenti online din 2013. Lucrăm constant la a ne perfecÈ›iona serviciile, astfel încât clienÈ›ii noÈ™tri să aibă parte de o experiență plăcută atunci când aleg să comande de la noi. Calitatea anvelopelor È™i profesionalismul pe care le oferim la onorarea fiecărei comenzi se pot cuantifica în cei peste 80000 de clienÈ›i mulÈ›umiÈ›i din 2013 È™i până în prezent. ÃŽn plus, companiile de curierat ne ajută să livrăm în orice colÈ› al țării pentru a-È›i oferi servicii de calitate în timp util, indiferent de anvelopele de care ai nevoie.