Cautare dupa
DIMENSIUNE
Cautare dupa
MASINA
Filtru Anvelope Filtru Anvelope
Filtru masina
NOKIAN
NOKIAN
NOKIAN ILINE 155/65R14 75T

NOKIAN ILINE
155/65R14 75T

Anotimp

Vara Vara

Performante

Indice aderenta: C Indice consum: C Nivel zgomot: 67 dB

Avizul specialistilor

5/5

287.01 RON
361.63 RON

Stoc suficient

Livrare 24/48 ore  

Cosul de cumparaturi Adauga in cos

Puteti cumpara marca CONTINENTAL, GOODYEAR la o mica diferenta de pret:

Stiai ca

- Iti poti comanda anvelope online si cere livrarea direct in service?

Momentan pentru Pitesti, se estimeaza extinderea in toata tara pana la finalul anului! Afla mai multe despre campanie aici

Specificatii

Cod produs:
47435
EAN:
6419440165455
Tip produs:
Anvelopa
Anotimp:
Vara
Brand:
NOKIAN
Profil:
ILINE
Latime:
155
Inaltime:
65
Raza:
14
Indice incarcare:
75 = pana la 387 kg per anvelopa
Indice viteza:
T = pana la 190 km/h in siguranta
Indice aderenta:
C
Indice consum:
C
Nivel de zgomot:
67 dB
Tehnologie RunFlat:
Nu
Tehnologie Ranforsat:
Nu
Tip masina:
Turisme
Timp de livrare:
Produsele se livreaza in 1/2 zile lucratoare


    Compania Nokian, cu sediul in Nokia, Finlanda, produce pneuri pentru autoturisme, camioane, autobuze si echipamente grele. Cunoscut pentru anvelopele sale de iarna, Nokian opereaza singura unitate de testare de anvelope de iarna permanenta din lume.        Tehnologia Snow Claws incorporata acestei generatii de cauciucuri de iarna creste nivelul aderentei pe zapada la un nou standard. Acest lucru a fost dorit inca de la inceputul crearii acestui model de anvelope. Modelul simetric directional si nervura centrala stabilizeaza masina pe orice suprafata, mai ales la viteze mari si ofera o manevrabilitate sporita.    Blocurile inovative ale caii de rulare sunt in forma de gheara si ofera mult dorita aderenta pe timp de iarna. Noua gama de anvelope iarna are in compozitie un compus de Siliciu care se adapteaza in functie de suprafata, viteza si conditii de rulare pentru a maximiza aderenta si pentru a reduce nivelul uzurii. Uleiul de rapita din compozitia acestor cauciucuri iarna subliniaza natura ecologica.Indicatorul de siguranta patentat de Nokian ne tine la curent in legatura cu nivelul de uzura al acestor anvelope si momentul potrivit pentru a le schimba.    Cu o vechime in domeniul anvelopelor auto, producatorul finlandez NOKIAN este singurul producator mondial care dezvolta modele de cauciucuri raportandu-se la conditiile meteo nordice.
Newsletter

NEWSLETTER

Introducand adresa de email, certificati ca sunteti proprietarul adresei de email si doriti sa primiti promotii despre anvelope, jante si pneuri auto de vara, de iarna si all season.

Ai nevoie de anvelope de calitate, care să ajungă la tine imediat?

Ai ajuns exact unde trebuie!


    AnveloMag vinde toate tipurile È™i toate mărcile de anvelope fiind prezenti online din 2013. Lucrăm constant la a ne perfecÈ›iona serviciile, astfel încât clienÈ›ii noÈ™tri să aibă parte de o experiență plăcută atunci când aleg să comande de la noi. Calitatea anvelopelor È™i profesionalismul pe care le oferim la onorarea fiecărei comenzi se pot cuantifica în cei peste 80000 de clienÈ›i mulÈ›umiÈ›i din 2013 È™i până în prezent. ÃŽn plus, companiile de curierat ne ajută să livrăm în orice colÈ› al țării pentru a-È›i oferi servicii de calitate în timp util, indiferent de anvelopele de care ai nevoie.