Cautare dupa
DIMENSIUNE
Cautare dupa
MASINA
Filtru Anvelope Filtru Anvelope
Filtru masina
PIRELLI
PIRELLI
PIRELLI PZERO MO 235/45R20 100W

PIRELLI PZERO MO
235/45R20 100W

Anotimp

Vara Vara

Performante

Indice aderenta: B Indice consum: D Nivel zgomot: 72 dB

Avizul specialistilor

5/5

1009.17 RON
1332.10 RON

Stoc furnizor

Livrare 10/12 zile  

Cosul de cumparaturi Adauga in cos

Puteti cumpara marca DUNLOP, BRIDGESTONE, MICHELIN la o mica diferenta de pret:

Stiai ca

- Iti poti comanda anvelope online si cere livrarea direct in service?

Momentan pentru Pitesti, se estimeaza extinderea in toata tara pana la finalul anului! Afla mai multe despre campanie aici

Specificatii

Cod produs:
235247
EAN:
8019227176735
Tip produs:
Anvelopa
Anotimp:
Vara
Brand:
PIRELLI
Profil:
PZERO MO
Latime:
235
Inaltime:
45
Raza:
20
Indice incarcare:
100 = pana la 800 kg per anvelopa
Indice viteza:
W = pana la 270 km/h in siguranta
Indice aderenta:
B
Indice consum:
D
Nivel de zgomot:
72 dB
Tehnologie RunFlat:
Nu
Tehnologie Ranforsat:
Da
Tip masina:
4x4
Timp de livrare:
Produsele se livreaza in 10/12 zile lucratoare


EU Label Energy
QR Code
PIRELLI
594226
235/45R20 100 W XL
C2
EU Label Consum
D
EU Label Aderenta
B
EU Label Zgomot
72
A B C
Citeste mai mult despre etichetare...
    PIRELLI este al cincilea producator de anvelope la nivel global, cu 22 fabrici amplasate pe patru continente si cu sute de mii de angajati in lume. Experienta sa de peste 140 de ani in fabricarea pneurilor, continua sa se reflecte in viziunea inovatoare a companiei si in gama sa diversificata de anvelope.    Integritatea structurala ofera o uzura uniforma, o durata mare de viata si reduce timpul de raspuns al directiei, aspect esential in condusul sportiv. Canalele speciale in forma de S ale acestui model de cauciucuri Pirelli asigura un nivel redus de zgomot pentru a beneficia de un sofat confortabil. Anvelopele Pirelli au remarcabile performante off-road chiar si pe zapada afanata si se fabrica intr-o gama larga de de dimensiuni cu marcaje europene si americane. Nervurile longitudinale solide au rolul de a regla rigiditatea profilului cu o suprafata mare si constanta de contact. Asadar se mareste semnificativ forta la franare si accelerare in conditii extreme. Umarul exterior este prevazut cu blocuri mari si rigide pentru o rigiditate laterala sporita si un raspuns rapid al directiei.     Tehnologiile incorporate acestor anvelope ofera caracteristici sportive pentru putere si control in timpul condusului pentru autovehiculele de top, dar si pentru autoturismele medii.
Newsletter

NEWSLETTER

Introducand adresa de email, certificati ca sunteti proprietarul adresei de email si doriti sa primiti promotii despre anvelope, jante si pneuri auto de vara, de iarna si all season.

Ai nevoie de anvelope de calitate, care să ajungă la tine imediat?

Ai ajuns exact unde trebuie!


    AnveloMag vinde toate tipurile È™i toate mărcile de anvelope fiind prezenti online din 2013. Lucrăm constant la a ne perfecÈ›iona serviciile, astfel încât clienÈ›ii noÈ™tri să aibă parte de o experiență plăcută atunci când aleg să comande de la noi. Calitatea anvelopelor È™i profesionalismul pe care le oferim la onorarea fiecărei comenzi se pot cuantifica în cei peste 80000 de clienÈ›i mulÈ›umiÈ›i din 2013 È™i până în prezent. ÃŽn plus, companiile de curierat ne ajută să livrăm în orice colÈ› al țării pentru a-È›i oferi servicii de calitate în timp util, indiferent de anvelopele de care ai nevoie.