Cautare dupa
DIMENSIUNE
Cautare dupa
MASINA
Filtru Anvelope Filtru Anvelope
Filtru masina
ROSAVA TRL502 165/R13C 96N
ROSAVA
ROSAVA
ROSAVA TRL502 165/R13C 96N

ROSAVA TRL502
165/R13C 96N

Anotimp

All season All season

Performante

Indice aderenta: B Indice consum: E Nivel zgomot: 72 dB

Avizul specialistilor

2/5

138.24 RON
188.00 RON

Indisponibil

Livrare 3/5 zile  

Stiai ca

- Iti poti comanda anvelope online si cere livrarea direct in service?

Momentan pentru Pitesti, se estimeaza extinderea in toata tara pana la finalul anului! Afla mai multe despre campanie aici

Specificatii

Cod produs:
134346
EAN:
4823100301350
Tip produs:
Anvelopa
Anotimp:
All season
Brand:
ROSAVA
Profil:
TRL502
Latime:
165
Inaltime:
Raza:
13C
Indice incarcare:
96 = pana la 710 kg per anvelopa
Indice viteza:
N = pana la 140 km/h in siguranta
Indice aderenta:
B
Indice consum:
E
Nivel de zgomot:
72 dB
Tehnologie RunFlat:
Nu
Tehnologie Ranforsat:
Nu
Tip masina:
Cargo
Timp de livrare:
Produsele se livreaza in 3/5 zile lucratoare


    Compania de anvelope Belotserkovsky, care este o societate pe actiuni private a producatorului ROSAVA, produce din 1972. In prezent, JSC ROSAVA este cel mai mare producator de pneuri din Ucraina, una dintre cele mai importante companii producatoare de produse de inalta calitate dintre tarile estice.    Este o companie ce utilizeaza cea mai inalta tehnologie si este un producator care utilizeaza standarde si principii de management moderne la locul de munca. Gama larga de pneuri a producatorului ROSOVA contine  peste 150 de dimensiuni standard si este produsa pentru automobile, camioane usoare, vehicule comerciale, masini agricole si de constructii de drumuri.    Producatorul ucrainean de pneuri este in curs de dezvoltare, si cu scopul de eficientiza productia si calitatea anvelopelor, investeste resurse considerabile in modernizarea produselor, tehnologii noi, si ca rezultat, compania a fost in masura sa aprovizioneze piata din Ucraina si, de asemenea, pietele din peste 60 de tari din intreaga lume cu anvelope de generatiile noi, iar standardele europene de calitate respecta cerintele ridicate de siguranta, confort si mediu..     Calitatea ridicata a produselor JSC ROSAVA a fost confirmata de numeroase premii nationale si internationale. Compania a castigat mai mult de 50 de premii.
Newsletter

NEWSLETTER

Introducand adresa de email, certificati ca sunteti proprietarul adresei de email si doriti sa primiti promotii despre anvelope, jante si pneuri auto de vara, de iarna si all season.

Ai nevoie de anvelope de calitate, care să ajungă la tine imediat?

Ai ajuns exact unde trebuie!


    AnveloMag vinde toate tipurile È™i toate mărcile de anvelope fiind prezenti online din 2013. Lucrăm constant la a ne perfecÈ›iona serviciile, astfel încât clienÈ›ii noÈ™tri să aibă parte de o experiență plăcută atunci când aleg să comande de la noi. Calitatea anvelopelor È™i profesionalismul pe care le oferim la onorarea fiecărei comenzi se pot cuantifica în cei peste 80000 de clienÈ›i mulÈ›umiÈ›i din 2013 È™i până în prezent. ÃŽn plus, companiile de curierat ne ajută să livrăm în orice colÈ› al țării pentru a-È›i oferi servicii de calitate în timp util, indiferent de anvelopele de care ai nevoie.