Cautare dupa
DIMENSIUNE
Cautare dupa
MASINA
Filtru Anvelope Filtru Anvelope
Filtru masina
SUNFULL  245/70R17 119S
SUNFULL
SUNFULL
SUNFULL  245/70R17 119S

SUNFULL
245/70R17 119S

Anotimp

Iarna Iarna

Performante

Indice aderenta: Indice consum: Nivel zgomot: 0 dB

Avizul specialistilor

2/5

194.81 RON
272.73 RON

Indisponibil

Livrare 24/48 ore  

Stiai ca

- Iti poti comanda anvelope online si cere livrarea direct in service?

Momentan pentru Pitesti, se estimeaza extinderea in toata tara pana la finalul anului! Afla mai multe despre campanie aici

Specificatii

Cod produs:
70661
EAN:
6953913126371
Tip produs:
Anvelopa
Anotimp:
Iarna
Brand:
SUNFULL
Profil:
Latime:
245
Inaltime:
70
Raza:
17
Indice incarcare:
119 = pana la 1360 kg per anvelopa
Indice viteza:
S = pana la 180 km/h in siguranta
Indice aderenta:
Indice consum:
Nivel de zgomot:
0 dB
Tehnologie RunFlat:
Nu
Tehnologie Ranforsat:
Nu
Tip masina:
4x4
Timp de livrare:
Produsele se livreaza in 1/2 zile lucratoare


    Sunfull este un brand de cauciuc produs de producatorul de anvelope chinezesti Heng Feng Tires. Heng Feng Tires au fost infiintate in 1995 si au in prezent 6 instalatii de anvelope care au peste 10 000 de angajati. Heng Feng Tires produce, de asemenea, brandurile HIFLY, Ovation și Cachland. Acestea sunt importate in Statele Unite de catre Unicorn Tire Corporation.    Calitatea optima a produselor companiei SUNFULL sunt fabricate in uzine cu o technologie foarte avansata, iar acestea poseda nenumarate certificate conform ISO 14001 si ISO/TS 16949 si raspund cerintelor impuse de reglementarile REACH.    Coasta de pe mijloc, mareste tractiune si stabilizeaza masina la viteze inalte. Compusii speciali din compozitia acestor anvelope SUNFULL dezvolta un grad mare de stabilitate, durabilitate crescuta si un kilometraj mai mare. Carcasa ranforsata cu otel si nailon promite durabilitate si stabilitate, cu o prevenire excelenta a deformarii la viteze de autostrada. Cele patru canale circumferentiale, impreuna cu canelurile de pe umerii acestor anvelope de vara, evacueaza rapid apa de sub pata de contact, minimizand astfel riscul de acvaplanare si marind tractiunea.     Anvelopele producatorului SUNFULL vin intr-o gama de modele foarte vasta, cu o calitate ridicata si un pret accesibil ceea ce favorizeaza cumpararea lor.
Newsletter

NEWSLETTER

Introducand adresa de email, certificati ca sunteti proprietarul adresei de email si doriti sa primiti promotii despre anvelope, jante si pneuri auto de vara, de iarna si all season.

Ai nevoie de anvelope de calitate, care să ajungă la tine imediat?

Ai ajuns exact unde trebuie!


    AnveloMag vinde toate tipurile È™i toate mărcile de anvelope fiind prezenti online din 2013. Lucrăm constant la a ne perfecÈ›iona serviciile, astfel încât clienÈ›ii noÈ™tri să aibă parte de o experiență plăcută atunci când aleg să comande de la noi. Calitatea anvelopelor È™i profesionalismul pe care le oferim la onorarea fiecărei comenzi se pot cuantifica în cei peste 80000 de clienÈ›i mulÈ›umiÈ›i din 2013 È™i până în prezent. ÃŽn plus, companiile de curierat ne ajută să livrăm în orice colÈ› al țării pentru a-È›i oferi servicii de calitate în timp util, indiferent de anvelopele de care ai nevoie.