Cautare dupa
DIMENSIUNE
Cautare dupa
MASINA
Filtru Anvelope Filtru Anvelope
Filtru masina
VIKING
VIKING
VIKING WINTECH 175/70R14 84T

VIKING WINTECH
175/70R14 84T

DOT: 2019

Anotimp

Iarna Iarna

Performante

Indice aderenta: C Indice consum: F Nivel zgomot: 71 dB

Avizul specialistilor

3.5/5

205.96 RON
275.98 RON

Indisponibil

Livrare 3/5 zile  

Stiai ca

- Iti poti comanda anvelope online si cere livrarea direct in service?

Momentan pentru Pitesti, se estimeaza extinderea in toata tara pana la finalul anului! Afla mai multe despre campanie aici

Specificatii

Cod produs:
15082
EAN:
4024069799763
DOT:
2019
Tip produs:
Anvelopa
Anotimp:
Iarna
Brand:
VIKING
Profil:
WINTECH
Latime:
175
Inaltime:
70
Raza:
14
Indice incarcare:
84 = pana la 500 kg per anvelopa
Indice viteza:
T = pana la 190 km/h in siguranta
Indice aderenta:
C
Indice consum:
F
Nivel de zgomot:
71 dB
Tehnologie RunFlat:
Nu
Tehnologie Ranforsat:
Nu
Tip masina:
Turisme
Timp de livrare:
Produsele se livreaza in 3/5 zile lucratoare
Alte informatii:
M+S


    Compania incepe fabricarea produselor din cauciuc (inclusiv pantofi și anvelope) in Askim, Norvegia, in anul 1931.    Protectia sigura datorita tehnologiei de ultima ora, este un prim avantaj al acestor anvelope VIKING. Performantele remarcabile, chiar si pentru vehicule puternice,  este datorat compusilor din componenta anvelopelor. Simtiti diferenta atunci cand vine vorba de manevrarea si performanta de franare a acestor anvelope, acest lucru este datorat designului benzii de rulari, dar in special a nervurilor centrale de tip 3D. Canalurile circumferentiale ale anvelopelor VIKING, reduc riscul acvaplanarii deoarece apa este eliminata foarte efectiv. Modelele distinctive ale blocurilor de umar  imbunatatesc stabilitatea si sporesc performantele de control precis in viraje la viteza mare, iar nervura de protectie a jantei protejeaza roata impotriva daunelor provocate de borduri.     VIKING este o marca a companiei Continental AG, dezvoltata in Germania si fabricata in Europa. Calitate constanta, cu o experienta de peste 80 de ani in domeniul de producator de anvelope europene si dezvoltarea continua a produselor sale in centre de dezvoltare de ultima generatie, Viking reprezinta tehnologia de varf.  Structura de distributie usoara asigura o valoare atractiva pentru bani.
Newsletter

NEWSLETTER

Introducand adresa de email, certificati ca sunteti proprietarul adresei de email si doriti sa primiti promotii despre anvelope, jante si pneuri auto de vara, de iarna si all season.

Ai nevoie de anvelope de calitate, care să ajungă la tine imediat?

Ai ajuns exact unde trebuie!


    AnveloMag vinde toate tipurile È™i toate mărcile de anvelope fiind prezenti online din 2013. Lucrăm constant la a ne perfecÈ›iona serviciile, astfel încât clienÈ›ii noÈ™tri să aibă parte de o experiență plăcută atunci când aleg să comande de la noi. Calitatea anvelopelor È™i profesionalismul pe care le oferim la onorarea fiecărei comenzi se pot cuantifica în cei peste 80000 de clienÈ›i mulÈ›umiÈ›i din 2013 È™i până în prezent. ÃŽn plus, companiile de curierat ne ajută să livrăm în orice colÈ› al țării pentru a-È›i oferi servicii de calitate în timp util, indiferent de anvelopele de care ai nevoie.