Anvelomag Introduce în piață conceptul SelfOrder. Acum îți poți face singur reducerea dorită

Programul SelfOrder s-a incheiat!


 

Echiparea vehiculului cu anvelope adecvate nu este o activitate opțională, este o responsabilitate a fiecărui șofer.

Alegerea de jante și anvelope adecvate sporește siguranța personală a șoferului, a pasagerilor și facilitează manevrarea mașinii în condiții optime. 


Anvelomag este partenerul de încredere care știe cât de important este să achiziționezi din timp consumabilele necesare pentru buna funcționare a mașinii. Ploaia, temperaturile reci, zăpada și gheața nu trebuie să te ia pe nepregătite. Pentru a-ți face sarcina de achiziționare mai ușoară și mai plăcută, furnizorul preferat de jante, cauciucuri și alte consumabile vine cu soluții inedite. 


Programul SelfOrder a fost conceput pentru a transforma experiența de cumpărare a anvelopelor. Pentru orice produs comandat, ai siguranța că vei plăti mai puțin decât ai anticipat. La Anvelomag, acum îți poți face singur reducerea de preț dorită, deci achiziționarea de anvelope tocmai a devenit o sarcină mai atractivă! În plus vei avea produsele solicitate direct la adresa de livrare în doar câteva zile. 



Ce este SelfOrder


Programul SelfOrder este gândit să ușureze procesul de achiziționare a anvelopelor și să reducă la maximum procedurile obișnuite. Astfel clienții Anvelomag care aleg această opțiune vor intra în posesia produselor preferate fără a mai trece prin pași greoi și dificili de confirmare a comenzilor. Timpul de așteptare este redus, iar soluțiile de plată extrem de prietenoase. 


Programul Self Order nu doar că îmbunătățește experiența de plasare a comenzii și plată, dar vine și cu reduceri de preț suplimentare. Clienții care aleg să cumpere anvelope prin acest program vor beneficia de o reducere suplimentară de pana la 4% pentru totalul produselor. 



Cum funcționează Programul Self Order


Programul Self Order este menit să faciliteze întregul proces de cumpărare a anvelopelor. Primul pas, pe care orice persoană interesată trebuie să îl facă este să acceseze www.anvelomag.ro. Următorul este să deschidă fereastra care anunță și prezintă programul. Următorul pas este de selectare a categoriei de anvelope. 


Aici, utilizatorii vor descoperi o varietate mare de anvelope, de la modele premium, la anvelope medium și cele de buget. Pot fi descoperite brandurile preferate în doar câteva secunde. Cei ce accesează această categorie vor avea surpriza plăcută să descopere reduceri substanțiale de preț pentru o varietate foarte mare de produse.


Self Order presupune o reducere suplimentară de pana la 4%, care se aplică la comanda finală. 

Pentru a beneficia de avantajele programului este necesar să se realizeze plata cu cardul și să se bifeze opțiunea de a nu fi contactat telefonic de operatorii Anvelomag. 


Produsele cumpărate sunt livrate direct la adresa menționată în formular în cel mai scurt timp de la plasarea comenzii.



Care sunt beneficiile programului Programul Self Order


Beneficiile programului Self Order sunt evidente. În primul rând se reduce considerabil timpul destinat procesului de cumpărate, prin eliminarea pașilor de contact telefonic și confirmare a comenzii. Etapele sunt simple, intuitive și pot fi realizate cu ușurință de toți clienții, chiar și de cei ce dețin competențe digitale reduse. 


Un alt avantaj este că poți achiziționa anvelopele necesare cu costuri mult mai mici, fără a face rabat la calitate. Programul vine ca o soluție de a încuraja clienții să cumpere produsele pe care le doresc, cu costuri minime. Åžoferii trebuie să selecteze anvelopele potrivite care corespund indicatorilor tehnici ai autovehiculului. Pentru că de caracteristicile acestora depinde siguranță în timpul iernii. 


Modalitatea de plată cu cardul este simplă. Platforma Anvelomag utilizează sisteme de plată cu cardul prietenoase și sigure, certificarea de securitate fiind confirmată prin atestarea SSL. Se înlocuiește astfel modalitatea tradițională, mai puțin igienică, de plată cu cash.


Comenzile realizate prin programul Self Order au aceleași politici de retur prietenoase, ca și cele realizate tradițional, în afara programului. Clienții care constată nepotriviri, neconformități sau au orice alt motiv pot returna produsele în termenul legal și pot recupera banii plătiți, fără efort. 



Care sunt cele mai bune oferte de anvelope disponibile prin programul SelfOrder? 


În aceste categorii vei descoperi oferte excepționale pentru brandurile premium (Dunlop,Continental, Bridgestone, Goodyear, Michelin, Nokian, Pirelli), pentru mărcile medii (Cooper, Debica, Fulda, Matador, Tigar) dar și pentru anvelopele de buget, economice dar eficiente (Apollo, Aosen, Fortune, s.a.)

Tot în categoriile Anvelomag vei găsi informații valoroase  cu privire la caracteristicile anvelopelor dar și care sunt parametrii compatibili. 


Acum că ai decis că programul SelfOrder este avantajos pentru tine, te invităm să descoperi și care sunt aspectele tehnice pe care trebuie să le ai în vedere pentru a avea certitudinea că faci o investiție valoroasă în siguranță personală. 


Selectarea pneurilor este o decizie importantă. Anvelopele sunt componentele care îți permit să pui în valoare abilitățile de șofat în condiții normale de trafic sau în condiții speciale (carosabil umed, acoperit cu zăpadă, polei). Caracteristicile tehnice și indici de performanță trebuie analizate  cu multă atenție înainte de a face orice achiziție. 


Dimensiunea, indicele de încărcare, indicele de viteză, presiunea maximă admisă și codul DOT sunt parametrii care pun în valoare dotările vehiculului. Totodată, influențează și consumul. Eficiența consumului de combustibil este indicată pe etichetă cu litere de la A la G și marcaje colorate (verde, galben, portocaliu, roșu). În prima categorie  sunt încadrate anvelopele eficiente, la polul opus, în clasă G, se găsesc cele cu performanțe slabe. 


Pentru a spori siguranța personală trebuie analizat cu atenție modul în care se comportă pneurile în condiții de carosabil umed dar și detaliile legate de sezon. Programul SelfOrder este aplicabil anvelopelor de vară, celor de destinate șofatului pe carosabil acoperit cu zăpadă și noroi, și pentru cele all-season.



De reținut:


  • Programul SelfOrder oferă posibilitatea de a simplifica procesul de achiziție a anvelopelor.
  • Self Order vine cu soluții sigure și prietenoase de plată cu cardul.
  • Achiziționarea de anvelope prin programul SelfOrder presupune și o reducere suplimentară  de preț. 
  • Prin Self Order comanda ajunge la adresa menționată în cel mai scurt timp.
  • Clienții au acces la o varietate mare de tipuri și branduri.
  • Programul SelfOrder este aplicabil pentru toate tipurile de anvelope. 








Newsletter

NEWSLETTER

Introducand adresa de email, certificati ca sunteti proprietarul adresei de email si doriti sa primiti promotii despre anvelope, jante si pneuri auto de vara, de iarna si all season.

Ai nevoie de anvelope de calitate, care să ajungă la tine imediat?

Ai ajuns exact unde trebuie!


    AnveloMag vinde toate tipurile și toate mărcile de anvelope fiind prezenti online din 2013. Lucrăm constant la a ne perfecționa serviciile, astfel încât clienții noștri să aibă parte de o experiență plăcută atunci când aleg să comande de la noi. Calitatea anvelopelor și profesionalismul pe care le oferim la onorarea fiecărei comenzi se pot cuantifica în cei peste 80000 de clienți mulțumiți din 2013 și până în prezent. În plus, companiile de curierat ne ajută să livrăm în orice colț al țării pentru a-ți oferi servicii de calitate în timp util, indiferent de anvelopele de care ai nevoie.