preloader
Coş de cumpărături 0 produs(e) - 0RON
Coşul tău este gol!
NOU! De acum iti poti face o programare la vulcanizarile noastre din Bucuresti si Pitesti chiar aici

Ai nevoie de ajutor? Suna la: 0737.351.099 - 0748.168.900Presa: au scris despre noi

    Presa: au scris despre noi - Aparitii in presa online a magazinului de anvelope AnveloMag.ro ANVELOMAG TOP AUTO srl despre importanta anvelopelor in fiecare anotimp si alte informatii utile pentru soferi

 

ziare.com

Aparitie pe Ziare.com, noiembrie 2016

Un plus de siguranta in trafic adus de anvelopele de iarna in sezonul rece cu zapada si gheata.

Cauciucul natural este cel care face diferenta la nivel de performante si aderenta al anvelopelor de iarna. Compozitia acestora include aproximativ 80% cauciuc natural, care isi pastreaza flexibilitatea la temperaturi scazute si ofera un plus de aderenta in conditii dificile de drum.

O alta caracteristica a anvelopelor de iarna o reprezinta constructia distincta a benzii de rulare. Aceasta are un design mult mai agresiv decat in cazul anvelopelor de vara, fiind compusa din caneluri mai adanci, striatii si blocuri de cauciuc cu rol specific de sporire a aderentei.

Echipati autoturismul cu un set complet de anvelope de iarna, pentru deplina siguranta in timpul deplasarilor in conditii de iarna. Din dorinta de a economisi, unii soferi monteaza doar doua anvelope de iarna pe puntea de tractiune a masinii, insa acest lucru nu este suficient pentru a garanta siguranta deplina in timpul deplasarilor pe timp de iarna.

 

 

 

 

money.ro

Aparitie in publicatia online Money.ro din 05 Decembrie 2016

Un articol informativ despre importanta echiparii autoturismelor cu anvelope de calitate raportate la puterea masinii, confortul si siguranta si viteza de rulare.

Unul dintre cele mai mari avantaje de care au parte cei care utilizează anvelope de la ANVELOMAG TOP AUTO il reprezintă faptul că acestea contribuie deosebit de mult la imbunatatirea manevrabilitatii masinii. In acelasi timp, acestea ajută si la eficientizarea procesului de franare intr-un timp util, astfel incat orice eventual accident sa poata fi evitat cu succes. Atunci cand anvelopele utilizate nu asigura si acest aspect, sansele ca o distanta de numai catţiva metri sa ii coste pe proprietari integritatea autoturismului pe care il conduc, dar si ca sanatatea pasagerilor sa fie pusa in pericol, sunt destul de mari.

 

 

 

 

click.ro

Aparitie online in ziarul Click.ro la data de 9 Decembrie 2016

In siguranta la volan pe perioada iernii

De ce sunt atat de importante anvelopele? Ei bine, cea mai potrivita analogie este cea cu o pereche de papuci. Cu siguranta nimeni nu isi doreste ca pe perioada verii sa umble intr-o pereche groasa de ghete, iar in timpul sezonului de iarna sa se incalte cu slapi. De asemenea, nici nu este recomandat sa ai aceeasi pereche de incaltaminte tot anul pentru ca se va uza foarte mult si nu va mai avea acelasi randament.

Diferente anvelope vara si iarna: Diferenta este facuta de materialul folosit si caracteristicile pe care le prezinta la diferitele conditii de drum si temperatura. De exemplu, in cazul anvelopelor de vara, acestea sunt mai rigide si sunt realizate pentru a rezista temperaturilor mai ridicate, in general de peste 7 grade Celsius. In situatia anvelopelor de iarna, acestea sunt mai moi si permit autoturismului sa circule in conditii de siguranta si la temperaturi mai scazute de 7 grade Celsius
.

 

 

 

 

business24.ro

Articol Business24.ro - cele mai noi stiri de afaceri ale economiei romanesti

Anvelope de vara sau de iarna? Vezi care sunt diferentele si cum poti face cea mai buna alegere.
Pentru a raspunde la toate aceste intrebari, specialistii de la anvelomag.ro vin in ajutorul nostru cu o serie de sfaturi, ce ar trebui sa capteze interesul tuturor soferilor responsabili si dornici sa conduca in cele mai bune conditii.

 

 

 

 

Wall-Street.ro

Articol Wall-Street.ro https://www.wall-street.ro/articol/Auto/209296/p-vremea-s-a-incalzit-si-e-momentul-sa-alegi-anvelope-de-vara.html

Conform specialistilor din echipa ANVELOMAG TOP AUTO, fiecare tip de anvelopa prezinta diverse caracteristici si proprietati, fiind in felul acesta ideale doar pentru anumite conditii meteorologice.
Care sunt aceste diferente, cum se aleg anvelopele de vara si ce sfaturi am primit cu primire la intretinerea acestora, vom prezenta in ideile ce tocmai urmeaza.

 

 

 

 

Adevarul.ro

Articol in ziarul online Adevarul.ro din 05 12 2016

Sfaturi pentru soferi privind echiparea masinii atunci cand sezonul de iarna se apropie.

De ce sunt necesare anvelope pentru iarna? Pe langa faptul că este ilegal ca pe perioada sezonului rece cu zapada, gheata si polei sa se circule cu o masină dotata necorespunzator, trebuie de atiut ca folosind anvelope care nu sunt adaptate conditiilor respective se poate ridica certificatul de inmatriculare. Dincolo de acestea, pneurile de iarna sunt o necesitate de ordin practic. Aceste anvelope penrtru iarna sunt astfel realizate pentru a fi folosite în conditii de zapada sau polei, asta în conditiile in care sunt alese cu atentie si perfect selectate pentru masina pe care o conducem.

 

 

 

 

Auto.ro

Articol pe publicatia online consacrata pentru masini si soferi Auto.ro din 12 Ianuarie 2017

Ofera un plus de siguranta masinii tale cu ajutorul unor anvelope adecvate fiecarui sezon.

ANVELOMAG TOP AUTO prezinta in continuare de ce este atat de important sa ai anvelope de calitate, care este efectul acestora asupra performantelor masinii, precum si cum poti face cele mai bune alegeri in functie de autoturismul condus.

 

 

 

 

ziarul ring

Aparitie in publicatia online ZiarulRing

Echiparea mașinii pentru sezonul rece. Cum să alegi cele mai bune cauciucuri de iarnă?

Orice șofer își dorește ca atunci când este la volan să aibă deplină încredere, să se simtă confortabil și să știe că atât el și ceilalți pasageri din mașină, precum și alți participanți în trafic, sunt în deplină siguranță. Ei bine, sezonul rece necesită și o pregătire mai atentă a mașinii, în acest sens alegerea unor cauciucuri de iarnă cât mai adecvate condițiilor pe care le oferă șoselele este chiar obligatorie.

Din acest motiv, alegerea acestora trebuie să țină cont de mai multe detalii, astfel încât șofatul să nu fie un moment de emoție sau nesiguranță, ci o activitate plăcută și plină de încredere. Pentru a vedea care sunt cele mai importante detalii la care trebuie să fie atent un proprietar de mașină atunci când achiziționează cauciucuri de iarnă, specialiștii de la Anvelomag.ro ne vor împărtăși din cunoștiințele lor.

În cele ce urmează vom vorbi despre necesitatea acestor cauciucuri de iarnă, ce face diferența între acestea și cele adresate sezonului de vară, precum și opțiunile care sunt mai bune atunci când se face o astfel de alegere. Să vedem ce sfaturi ne-au oferit experții:

De ce este nevoie de cauciucuri de iarna?

Condițiile de drum regăsite în timpul sezonului rece nu sunt întocmai cele mai bune. De foarte multe ori acestea prezintă polei, zăpadă și gheață. În aceste condiții o mașină este supusă unor numeroase riscuri dacă nu este dotată corespunzător.

Controlul unui autoturism ține în mare măsură de calitatea anvelopelor pe care le prezintă, de experiența șoferului, precum și de condiții de drum, calitatea asfaltului, vizibilitate, temperatură, precipitații, etc.

În acest sens, folosirea unor cauciucuri de iarna este nu doar o simplă opțiune ci este chiar obligatoriu reglementată în legislație. Așadar, pentru a evita producerea unui accident, pentru a ajunge în timp util la destinație și pentru a avea parte de confort și siguranță, echiparea unei mașini cu cauciucuri de iarna este cea mai rațională decizie.

Care este diferența între cele de iarnă și cele de vară?

Este important de știu care sunt caracteristicile ce fac diferența între anvelopele realizate pentru vară și cele speciale pentru sezonul rece. Principalul aspect ce iese în evidență este cel ce ține de materialul folosit. În cazul celor de iarnă acesta este mai bine adaptat unor temperaturi scăzute, în general cele mai mici de 7 grade Celsius. Cum este adaptat? Ei bine, acesta se păstrează la fel de moale și contactul cu solul este la fel de puternic, astfel încât mașina va putea fi controlată mai ușor și nu va aluneca.

Pe de altă parte, cele specifice sezonului cald sunt realizate dintr-un material care rezistă foarte bine la temperaturi ridicate, mai mari de 7 grade Celsius, fiind perfecte pentru asfaltul încins din perioada verii, dar care în condițiie de temperaturi scăzute se întăresc și mașina prezintă un risc ridicat de accident.

De asemenea, un alt aspect care oferă acea diferență între un cauciuc de iarnă și unul de vară este designul. Când ne referim la cauciucuri de iarnă vom sesiza anumite striații și adâncituri, șanțuri, cu rol de a crește aderența atunci când drumul este înzăpezit, acestea fiind de dimensiuni mai mici și altfel așezate la anvelopele de vară.

Cum poți alege pe cele potrivite?

Orice proprietar de mașină trebuie să aleagă exact anvelopele de care are nevoie și care sunt perfecte pentru tipul de autoturism pe care îl conduce. Din acest motiv, site-ul anvelomag.ro oferă utilizatorilor posibilitatea de a selecta anvelopele necesare în funcție de mai multe criterii, precum lățimea, înălțimea, diametrul, tipul de sezon sau brandul preferat.

Ce prezintă oferta Anvelomag.ro?

Fiind un reper în ceea ce privește calitatea produselor pe care le comercializează, oferta magazinului online Anvelomag.ro este una foarte variată și la care se poate apela cu încredere dacă se dorește fiabilitate, profesionalism și seriozitate.

Persoanele care ajung în cadrul site-ului Anvelomag.ro pot alege dintr-o serie de branduri recunoscute pentru perfecțiunea pe care o prezintă produsele realizate, din rândul acestora enumerând Dunlop, Bridgestone, Michelin, Pirelli, Continental sau GoodYear.

Totodată, în cadrul acestui magazin online se mai pot achiziționa diverse accesorii precum jante sau capace pentru roți, iar toate acestea pot fi aduse la adresa cumpărătorului, fiind livrate chiar în mod gratuit.

AU SCRIS DESPRE NOI

Compari.ro - ghid autentic de shopping