Blog Anvelomag

Cauți de ceva timp anvelope care să ofere un raport calitate-preț avantajos? Ei bine, înainte de a lua o decizie în ceea ce privește modelul sau caracteristicile funcționale ar trebui să analizezi cu atenție toate ofertele disponibile.
În vederea unei alegeri corecte privind anvelopele de vară, este important să ții cont de calitatea acestora pentru a avea certitudinea unei siguranțe maxime. De asemenea, acestea trebuie să se potrivească atât manierei proprii de condus cât și tipului de autoturism pe care îl deții.
Anvelopele arată simplu, însă designul lor poate fi destul de sofisticat. Diferențele dintre anvelope pot avea o influență asupra frânării, manevrabilității, deplasării, zgomotului și chiar consumului de combustibil.
Este binecunoscut faptul că orice șofer auto responsabil se preocupă de calitatea anvelopelor cu care își echipează mașina. Așadar, știm cât de important este pentru tine să beneficiezi de produse premium și să fii în siguranță în propriul autoturism.
În calitate de șofer responsabil, este foarte important să știi ce înseamnă codul DOT anvelope și cum se citește corect. Dacă păstrezi evidența vârstei anvelopelor, vei economisi bani și vei avea o mașină echipată adecvat, indiferent de anotimp.
Sezonul rece a început și, pentru că suntem deja în luna decembrie, este și momentul pentru a schimba anvelopele la mașină pentru a trece la cele de iarnă.
O anvelopă cu sarcina de bază definită pentru dimensiunea sa se numește anvelopă SL (Standard Load - încărcare standard). Diferența dintre o anvelopă ranforsata (XL) și o anvelopă standard este că anvelopa XL îndeplinește cerințele standard pentru dimensiunea sa și, în același timp, oferă posibilitatea folosirii unei presiuni mai mari a anvelopelor. În consecință, poate suporta o sarcină crescută.
Programul SelfOrder este gândit să ușureze procesul de achiziționare a anvelopelor şi să reducă la maximum procedurile obişnuite. Astfel clienţii Anvelomag care aleg această opţiune vor intra în posesia produselor preferate fără a mai trece prin pași greoi și dificili de confirmare a comenzilor. Timpul de aşteptare este redus, iar soluţiile de plată extrem de prietenoase.
Anvelopele cele mai performante și eficiente care satisfac cele mai mari nevoi ale conducătorilor auto s-au dovedit a fi cele care au inscripționate marcajul M+S
Newsletter

NEWSLETTER

Introducand adresa de email, certificati ca sunteti proprietarul adresei de email si doriti sa primiti promotii despre anvelope, jante si pneuri auto de vara, de iarna si all season.

Ai nevoie de anvelope de calitate, care să ajungă la tine imediat?

Ai ajuns exact unde trebuie!


    AnveloMag vinde toate tipurile și toate mărcile de anvelope fiind prezenti online din 2013. Lucrăm constant la a ne perfecționa serviciile, astfel încât clienții noștri să aibă parte de o experiență plăcută atunci când aleg să comande de la noi. Calitatea anvelopelor și profesionalismul pe care le oferim la onorarea fiecărei comenzi se pot cuantifica în cei peste 80000 de clienți mulțumiți din 2013 și până în prezent. În plus, companiile de curierat ne ajută să livrăm în orice colț al țării pentru a-ți oferi servicii de calitate în timp util, indiferent de anvelopele de care ai nevoie.