Livrarea produselor

Anvelomag îți oferă livrare în toată țara cu un cost unic de 39 de lei pentru 4 anvelope/jante sau mai putine. Ce înseamnă asta? înseamnă că tu, clientul, plătești doar 39 de lei pentru comenzile de pana la 4 produse, inclusiv.
Pentru comenzile mai mari, se va percepe 8 lei per produs, indiferent de zona țării în care trebuie livrate (ex. pentru o comanda de 6 anvelope, transportul va fi de 48 de lei).
Super avantajos, așa-i?


în plus, te ținem mereu la curent cu ultimele informații legate de comanda ta. Vei primi un SMS în momentul în care comanda pleacă de la noi, atunci când o preia curierul și atunci când urmează să îți fie livrate produsele. Lucrăm doar cu firme de curierat serioase, precum Fan Courier si DPD, deoarece scopul nostru e acela de a-ți oferi servicii profesioniste și calitative în totalitate.


Ce alte beneficii îți oferim atunci când alegi să comanzi de la noi? Poți plăti cash sau card chiar și la curier! Anvelomag se numără printre primele firme care oferă această posibilitate. Dezvoltăm și îmbunătățim constant procesele și procedurile de livrare, pentru a-ți oferi siguranță deplină și o experiență ireproșabilă.
Newsletter

NEWSLETTER

Introducand adresa de email, certificati ca sunteti proprietarul adresei de email si doriti sa primiti promotii despre anvelope, jante si pneuri auto de vara, de iarna si all season.

Ai nevoie de anvelope de calitate, care să ajungă la tine imediat?

Ai ajuns exact unde trebuie!


    AnveloMag vinde toate tipurile și toate mărcile de anvelope fiind prezenti online din 2013. Lucrăm constant la a ne perfecționa serviciile, astfel încât clienții noștri să aibă parte de o experiență plăcută atunci când aleg să comande de la noi. Calitatea anvelopelor și profesionalismul pe care le oferim la onorarea fiecărei comenzi se pot cuantifica în cei peste 80000 de clienți mulțumiți din 2013 și până în prezent. În plus, companiile de curierat ne ajută să livrăm în orice colț al țării pentru a-ți oferi servicii de calitate în timp util, indiferent de anvelopele de care ai nevoie.