Date personale

Informatiile comunicate de catre clienti sunt destinate utilizarii de catre Societate care poate fi in situatia de a transmite integral sau partial aceste informatii partenerilor sai comerciali in scopul procesarii comenzilor si livrarii de produse comandate de catre clienti. Datele colectate cu caracter personal care sunt colectate de catre Societate nu vor fi nici vandute si nici comunicate altora in scopuri publicitare. In principiu prelucram doar datele personale necesare procesarii si livrarii comenzilor Dvs., ca nume si prenume,  adresa de domiciliu sau de livrare, telefon, e-mail, cont bancar. Transmiterea informatiilor partenerilor contractuali se face cu respectarea de catre toate partile implicate  prevederilor legale privind prelucrarea si protectia acestor date.

Scopul prelucrarii este incheierea unui contract, fiind un scop legal, determinat, explicit si legitim, limitat si exact pentru care societatea va prelucra datele cu caracter personal.
Conform cerin┼úelor legale pentru protec┼úia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal ┼či libera circula┼úie a acestor date ┼či protec┼úia vie┼úii private in sectorul comunica┼úiilor electronice Societatea are obliga┼úia de a administra in condi┼úii de siguranta ┼či numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furniza┼úi despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Refuzul dumneavoastra de a furniza datele dumnevoastra personale  pentru a va putea procesa comanda si a va livra produsele comandate prin intermediul magazinului nostru online va determina imposibilitatea de a finaliza comanda si de a livra produsele comandate.

Informa┼úiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre Societate ┼či sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: angajati si furnizori de servicii curierat ai Societatii.

Daca doriţi sa primiţi informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Societate aveti posibilitatea sa va abonati la newsletter-ul nostru si veti primi prin e-mail aceste informatii. Aveti posibilitatea de a va dezabona in orice moment de la newsletter-ul nostru.

Datele Dvs. personale vor fi prelucrate doar at├óta timp c├ót va dura rela╚Ťia contractual─â cu Societatea si p├ón─â la stingerea tuturor efectelor rezultate din aceast─â rela╚Ťie contractual─â. La finalul perioadei de prelucrare Societatea va ╚Öterge,distruge sau anonimiza datele Dvs. ├«n condi╚Ťii de siguran╚Ť─â . Ave╚Ťi oric├«nd dreptul de opozi╚Ťie ( ├«n condi╚Ťiile legale), acces la datele furnizate ( confirmare dac─â prelucram sau nu datele Dvs), la rectificarea acestora ( dac─â sunt inexacte, incomplete), la ╚Ötergerea, restric╚Ťionarea prelucr─ârii sau la portabilitatea lor ( de a le primi intr-un anumit format ╚Öi suport ╚Öi a le transmite unui alt operator, ├«n m─âsura ├«n care prelucrarea se face automatizat), aveti dreptul de a depune o pl├óngere la autoritatea de supraveghere (Autoritatea Na┼úional─â de Supraveghere a Prelucr─ârii Datelor cu Caracter Personal - http://www.dataprotection.ro  sau la instan╚Ťele judec─âtore╚Öti).

Obliga╚Ťia Dvs. de furnizare a datelor personale este una legal─â, ├«n scopurile sus men╚Ťionate, Societatea nu urm─âre╚Öte s─â creeze profiluri de orice tipar din aceast─â prelucrare, nefac├«nd obiectul unui proces decizional. Dac─â scopul prelucr─ârii se va schimba, aceasta se va face doar cu acordul Dvs. si ve╚Ťi fi informat pentru orice fel de divulgare a datelor Dvs. personale ├«n termenul legal.Prelucrarea nu este de natur─â sa creeze un risc pentru drepturile ╚Öi libert─â╚Ťile Dvs.

Pentru exercitarea drepturilor Dvs. va pute┼úi adresa cu o cerere scrisa, datata ┼či semnata la persoana responsabila - Ionut Cirstea ÔÇô ANVELOMAG TOP AUTO SRL  - adresa: str. C. Radulescu Motru, nr. 7,  Pitesti, jud. Arges jud. Arges -  sau printr-un mesaj electronic catre adresa office@anvelomag.ro . Datele dumneavoastra persoanale nu vor fi transferate in strainatate.

Prin plasarea comenzii va dati acordul cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra personale. Personalul Societatii desemnat sa aiba acces la datele furnizate de dumneavoastra are obligatia contractuala si legala a pastrarii confidentialitatii datelor cu caracter personal oferite, Societatea avind implementate strategii care sa asigure confidentialitatea acestora.

Newsletter

NEWSLETTER

Introducand adresa de email, certificati ca sunteti proprietarul adresei de email si doriti sa primiti promotii despre anvelope, jante si pneuri auto de vara, de iarna si all season.

Ai nevoie de anvelope de calitate, care s─â ajung─â la tine imediat?

Ai ajuns exact unde trebuie!


    AnveloMag vinde toate tipurile ╚Öi toate m─ârcile de anvelope fiind prezenti online din 2013. Lucr─âm constant la a ne perfec╚Ťiona serviciile, astfel ├«nc├ót clien╚Ťii no╚Ötri s─â aib─â parte de o experien╚Ť─â pl─âcut─â atunci c├ónd aleg s─â comande de la noi. Calitatea anvelopelor ╚Öi profesionalismul pe care le oferim la onorarea fiec─ârei comenzi se pot cuantifica ├«n cei peste 80000 de clien╚Ťi mul╚Ťumi╚Ťi din 2013 ╚Öi p├ón─â ├«n prezent. ├Än plus, companiile de curierat ne ajut─â s─â livr─âm ├«n orice col╚Ť al ╚Ť─ârii pentru a-╚Ťi oferi servicii de calitate ├«n timp util, indiferent de anvelopele de care ai nevoie.