Despre noiMagazinul online de anvelope AnveloMag s-a înființat în anul 2013 din dorința de a crește calitatea comerțului online cu anvelope, dar și pentru a le oferi clienților o experiență online plăcută, eficientă, versatilă și sigură. Întreaga experiență a clientului este foarte importantă pentru noi, începând cu comunicarea online și până la livrarea anvelopelor sau efectuarea serviciilor auxiliare. Căutăm să ne îmbunătățim constant serviciile, pentru a-ți oferi doar profesionalism și eficiență și abia așteptăm să ne împărtășești gândurile tale referitoare la experiența pe site-ul AnveloMag – citim toate părerile și lucrăm neîncetat la dezvoltarea serviciilor online și offline!

Gama completă de anvelope pe care o comercializăm se pretează pentru toate buzunarele, dar oferim și anvelope premium, niciunele neavând o vechime mai mare de 1-2 ani – ne pasă de siguranța clienților noștri! În plus, ne pasă și de confortul lor. Deși colegii noștri bine instruiți și dedicați oferă suport telefonic pentru orice problemă, clienții pot anula singuri comanda deja plasată, fără a fi nevoie să își mai petreacă minute în șir la telefon. Și pentru că timpul este prețios îți oferim și livrare rapidă oriunde în țară, pentru a te putea bucura cât de repede de anvelopele de cea mai bună calitate pe care ți le oferim!


            Din anul 2019 suntem centru Vianor – dealer autorizat de anvelope Nokian și îți oferim și servicii ireproșabile de service auto, la nivel de top.

            Ne bazăm comunicarea cu clienții pe încredere, transparență și profesionalism dezvoltat în urma experienței acumulate începând cu anul 2013 și până în prezent. Îți oferim anvelope de calitate, care să îți asigure un șofat sigur, și îți stăm la dispoziție pentru orice întrebare – chiar dacă nu ești expert în anvelope, îți garantăm că le vei comanda pe cele mai potrivite, la un preț mai mult decât avantajos!

 

   
            De ce beneficii te poți bucura atunci când alegi AnveloMag?

                -O gamă largă de anvelope low-cost și premium

                -Servicii de transport gratuite

                -Servicii de garanție

                -Termene de livrare foarte scurte

                -Oferte promoționale

                -Consultanță gratuită

                -Consiliere specializată oferită de un personal extrem de bine instruit

 

            Societatea comercială ANVELOMAG TOP AUTO S.R.L. a fost înființată în martie 2013 și este o societate comercială cu răspundere limitată care își desfășoară activitatea în conformitate cu legile române și cu prevederile acestui stat. Societatea comercială ANVELOMAG TOP AUTO S.RL. are o durată de funcționare nelimitată, cu începere de la data înmatriculării ei la Registrul Comerțului, unde a fost înmatriculată sub nr. J3/306/2013. Codul Unic de Înregistrare al societății este RO31306124, capitalul social este de 200.00 lei, iar activitatea se desfășoară la punctul de lucru din Sos.Nationala Bucuresti -Pitesti nr.17 Stefanesti, Argeș. ANVELOMAG TOP AUTO S.R.L. are ca obiect principal de activitate Comerț cu amănuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin Internet, conform codului CAEN 4791.

Newsletter

NEWSLETTER

Introducand adresa de email, certificati ca sunteti proprietarul adresei de email si doriti sa primiti promotii despre anvelope, jante si pneuri auto de vara, de iarna si all season.

Ai nevoie de anvelope de calitate, care să ajungă la tine imediat?

Ai ajuns exact unde trebuie!


    AnveloMag vinde toate tipurile și toate mărcile de anvelope de cea mai bună calitate. Suntem prezenți online din 2013 și lucrăm constant la a ne perfecționa serviciile, astfel încât clienții noștri să aibă cea mai bună experiență atunci când aleg să comande de la noi. Calitatea anvelopelor și profesionalismul pe care le oferim la onorarea fiecărei comenzi se pot cuantifica în cei peste 80000 de clienți mulțumiți din 2013 și până în prezent. În plus, livrarea rapidă în orice colț al țării ne ajută să îți oferim cele mai bune servicii, în cel mai scurt timp, indiferent de anvelopele de care ai nevoie.