Despre noiMagazinul online de anvelope AnveloMag s-a înfiin╚Ťat în anul 2017 din dorin╚Ťa de a cre╚Öte calitatea comer╚Ťului online cu anvelope, dar ╚Öi pentru a le oferi clien╚Ťilor o experien╚Ť─â online pl─âcut─â, eficient─â, versatil─â ╚Öi sigur─â. Întreaga experien╚Ť─â a clientului este foarte important─â pentru noi, începând cu comunicarea online ╚Öi pân─â la livrarea anvelopelor sau efectuarea serviciilor auxiliare. C─âut─âm s─â ne îmbun─ât─â╚Ťim constant serviciile, pentru a-╚Ťi oferi doar profesionalism ╚Öi eficien╚Ť─â ╚Öi abia a╚Ötept─âm s─â ne împ─ârt─â╚Öe╚Öti gândurile tale referitoare la experien╚Ťa pe site-ul AnveloMag – citim toate p─ârerile ╚Öi lucr─âm neîncetat la dezvoltarea serviciilor online ╚Öi offline!

Gama complet─â de anvelope pe care o comercializ─âm se preteaz─â pentru toate buzunarele, dar oferim ╚Öi anvelope premium, niciunele neavând o vechime mai mare de 1-2 ani – ne pas─â de siguran╚Ťa clien╚Ťilor no╚Ötri! În plus, ne pas─â ╚Öi de confortul lor. De╚Öi colegii no╚Ötri bine instrui╚Ťi ╚Öi dedica╚Ťi ofer─â suport telefonic pentru orice problem─â, clien╚Ťii pot anula singuri comanda deja plasat─â, f─âr─â a fi nevoie s─â î╚Öi mai petreac─â minute în ╚Öir la telefon.             Din anul 2019 suntem centru Vianor – dealer autorizat de anvelope Nokian ╚Öi î╚Ťi oferim ╚Öi servicii irepro╚Öabile de service auto, la nivel de top.

            Ne baz─âm comunicarea cu clien╚Ťii pe încredere, transparen╚Ť─â ╚Öi profesionalism dezvoltat în urma experien╚Ťei acumulate începând cu anul 2017 ╚Öi pân─â în prezent. Î╚Ťi oferim anvelope de calitate, care s─â î╚Ťi asigure un ╚Öofat sigur, ╚Öi î╚Ťi st─âm la dispozi╚Ťie pentru orice întrebare – chiar dac─â nu e╚Öti expert în anvelope, î╚Ťi garant─âm c─â le vei comanda pe cele potrivite, la un pre╚Ť mai mult decât avantajos!

 

   
            De ce beneficii te po╚Ťi bucura atunci când alegi AnveloMag?

                -O gam─â larg─â de anvelope low-cost ╚Öi premium

                -Servicii de transport gratuite

                -Servicii de garan╚Ťie

                -Termene de livrare foarte scurte

                -Oferte promo╚Ťionale

                -Consultan╚Ť─â gratuit─â

                -Consiliere specializat─â oferit─â de un personal extrem de bine instruit

 

Today, using online stores is as easy as using writing services. Such online shopping and service have many advantages, for example, edubirdie pricemay be more attractive than others. Similarly, the prices of tires in the online store may be lower than in regular stores, which, in turn, attracts more customers.

            Societatea comercial─â LUCAUTO SRL a fost înfiin╚Ťat─â în 2017 ╚Öi este o societate comercial─â cu r─âspundere limitat─â care î╚Öi desf─â╚Öoar─â activitatea în conformitate cu legile române ╚Öi cu prevederile acestui stat. Societatea comercial─â LUCAUTO S.RL. are o durat─â de func╚Ťionare nelimitat─â, cu începere de la data înmatricul─ârii ei la Registrul Comer╚Ťului, unde a fost înmatriculat─â sub nr. J3/1870/2017 . Codul Unic de Înregistrare al societ─â╚Ťii este RO37989719, capitalul social este de 200.00 lei, iar activitatea se desf─â╚Öoar─â la punctul de lucru din Sos.Nationala Bucuresti -Pitesti nr.17 Stefanesti, Arge╚Ö. LUCAUTO SRL are ca obiect principal de activitate Comer╚Ť cu am─ânuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin Internet, conform codului CAEN 4791.

Newsletter

NEWSLETTER

Introducand adresa de email, certificati ca sunteti proprietarul adresei de email si doriti sa primiti promotii despre anvelope, jante si pneuri auto de vara, de iarna si all season.

Ai nevoie de anvelope de calitate, care s─â ajung─â la tine imediat?

Ai ajuns exact unde trebuie!


    AnveloMag vinde toate tipurile ╚Öi toate m─ârcile de anvelope fiind prezenti online din 2013. Lucr─âm constant la a ne perfec╚Ťiona serviciile, astfel ├«nc├ót clien╚Ťii no╚Ötri s─â aib─â parte de o experien╚Ť─â pl─âcut─â atunci c├ónd aleg s─â comande de la noi. Calitatea anvelopelor ╚Öi profesionalismul pe care le oferim la onorarea fiec─ârei comenzi se pot cuantifica ├«n cei peste 80000 de clien╚Ťi mul╚Ťumi╚Ťi din 2013 ╚Öi p├ón─â ├«n prezent. ├Än plus, companiile de curierat ne ajut─â s─â livr─âm ├«n orice col╚Ť al ╚Ť─ârii pentru a-╚Ťi oferi servicii de calitate ├«n timp util, indiferent de anvelopele de care ai nevoie.