Politica de confidentialitate

Colectarea si prelucrarea datelor cu caracter personal

 


     Informatiile comunicate de catre clienti sunt destinate utilizarii de catre SC ANVELOMAG TOP AUTO SRL care poate fi in situatia de a transmite integral sau partial aceste informatii partenerilor sai comerciali in scopul procesarii comenzilor, livrarii de produse si/sau prestatii de servicii comandate de catre clienti. Datele colectate cu caracter personal care sunt colectate de catre SC ANVELOMAG TOP AUTO SRL nu vor fi nici vandute si nici comunicate altora in scopuri publicitare.
 Informaţiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator şi sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: angajati si furnizori de servicii curierat ai SC ANVELOMAG TOP AUTO SRL

 Observaţie:
 *orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opoziţie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare şi fiscale, de poliţie, justiţie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta menţiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu;
 *orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, in mod gratuit şi fara nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale in scopuri de marketing direct.

When I do my assignment for college, I always can't focus on the task. But, I've found the decision how to write my assignment without any effort. I just go to this resource and ask for help.

    Anvelomag.ro colecteaza DOAR datele introduse de utilizator in formularul de plasare comanda, nu si alte date disponibile. Datele completate sunt transmise firmelor de curierat(dupa caz) - FAN Courier, DPD, GLS, Sameday si procesatorilor de plati EuPlatesc.ro si MobilPay.

 

    Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificata şi completata şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private in sectorul comunicaţiilor electronice SC ANVELOMAG TOP AUTO SRL are obligaţia de a administra in condiţii de siguranta şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este: procesarea comenzilor si livrarea produselor catre clienti

 

   Sunteţi obligat(a) sa furnizaţi datele, acestea fiind necesare pentru a va putea livra produsele comandate prin intermediul magazinului nostru online. Refuzul dvs. determina imposibilitatea de a va livra produsele comandate.

 

    Doriţi sa primiţi informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de SC ANVELOMAG TOP AUTO SRL?  Aveti posibilitatea sa va abonati la newsletter-ul anvelomag.ro si veti primi prin e-mail aceste informatii. Deasemenea, fiecare e-mail trimis in numele SC ANVELOMAG TOP AUTO SRL va ofera posibilitatea de a va dezabona in orice moment.

 

Site-ul nostru instalează cookie-uri de la: Doubleclick, Google, Zopim, Retargeting.biz.

 

    Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a va adresa justiţiei. Totodata, aveţi dreptul sa va opuneţi prelucrarii datelor personale care va privesc şi sa solicitaţi ştergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteţi adresa cu o cerere scrisa, datata şi semnata la persoana responsabila, Ionut Cirstea - angajat al SC ANVELOMAG TOP AUTO SRL (adresa: Str C. Radulescu Motru Nr. 7 Pitesti Arges) sau printr-un mesaj electronic catre adresa office@anvelomag.ro. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justiţiei. Datele dumneavoastra nu vor fi transferate in strainatate).

 

    Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informaţi cat mai curand posibil.

Newsletter

NEWSLETTER

Introducand adresa de email, certificati ca sunteti proprietarul adresei de email si doriti sa primiti promotii despre anvelope, jante si pneuri auto de vara, de iarna si all season.

Ai nevoie de anvelope de calitate, care să ajungă la tine imediat?

Ai ajuns exact unde trebuie!


    AnveloMag vinde toate tipurile și toate mărcile de anvelope fiind prezenti online din 2013. Lucrăm constant la a ne perfecționa serviciile, astfel încât clienții noștri să aibă parte de o experiență plăcută atunci când aleg să comande de la noi. Calitatea anvelopelor și profesionalismul pe care le oferim la onorarea fiecărei comenzi se pot cuantifica în cei peste 80000 de clienți mulțumiți din 2013 și până în prezent. În plus, companiile de curierat ne ajută să livrăm în orice colț al țării pentru a-ți oferi servicii de calitate în timp util, indiferent de anvelopele de care ai nevoie.