Politica de confidentialitate

Colectarea si prelucrarea datelor cu caracter personal

 


     Informatiile comunicate de catre clienti sunt destinate utilizarii de catre SC LUCAUTO SRL care poate fi in situatia de a transmite integral sau partial aceste informatii partenerilor sai comerciali in scopul procesarii comenzilor, livrarii de produse si/sau prestatii de servicii comandate de catre clienti. Datele colectate cu caracter personal care sunt colectate de catre SC LUCAUTO SRL nu vor fi nici vandute si nici comunicate altora in scopuri publicitare.
Informațiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator și sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: angajati si furnizori de servicii curierat ai SC LUCAUTO SRL

Observație:
*orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opoziție poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare și fiscale, de poliție, justiție, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mențiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu;
 *orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, in mod gratuit și fara nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale in scopuri de marketing direct.

    Anvelomag.ro colecteaza DOAR datele introduse de utilizator in formularul de plasare comanda, nu si alte date disponibile. Datele completate sunt transmise firmelor de curierat(dupa caz) - FAN Courier, DPD, GLS, Sameday si procesatorilor de plati PayU.

 

    Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificata și completata și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private in sectorul comunicațiilor electronice SC LUCAUTO SRL are obligația de a administra in condiții de siguranta și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este: procesarea comenzilor si livrarea produselor catre clienti

 

   Sunteți obligat(a) sa furnizați datele, acestea fiind necesare pentru a va putea livra produsele comandate prin intermediul magazinului nostru online. Refuzul dvs. determina imposibilitatea de a va livra produsele comandate.

 

    Doriți sa primiți informații despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de SC LUCAUTO SRL?  Aveti posibilitatea sa va abonati la newsletter-ul anvelomag.ro si veti primi prin e-mail aceste informatii. Deasemenea, fiecare e-mail trimis in numele SC LUCAUTO SRL va ofera posibilitatea de a va dezabona in orice moment.

 

Site-ul nostru instalează cookie-uri de la: Doubleclick, Google, Zopim, Retargeting.biz.

 

    Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a va adresa justiției. Totodata, aveți dreptul sa va opuneți prelucrarii datelor personale care va privesc și sa solicitați ștergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteți adresa cu o cerere scrisa, datata și semnata la persoana responsabila, Florina Cirstea - angajat al SC LUCAUTO SRL (adresa: Soseaua Nationala Bucuresti-Pitesti Nr. 17, Stefanesti, Judetul Arges) sau printr-un mesaj electronic catre adresa [email protected]. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justiției. Datele dumneavoastra nu vor fi transferate in strainatate).

 

    Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informați cat mai curand posibil.

Newsletter

NEWSLETTER

Introducand adresa de email, certificati ca sunteti proprietarul adresei de email si doriti sa primiti promotii despre anvelope, jante si pneuri auto de vara, de iarna si all season.

Ai nevoie de anvelope de calitate, care să ajungă la tine imediat?

Ai ajuns exact unde trebuie!


    AnveloMag vinde toate tipurile și toate mărcile de anvelope fiind prezenti online din 2013. Lucrăm constant la a ne perfecționa serviciile, astfel încât clienții noștri să aibă parte de o experiență plăcută atunci când aleg să comande de la noi. Calitatea anvelopelor și profesionalismul pe care le oferim la onorarea fiecărei comenzi se pot cuantifica în cei peste 80000 de clienți mulțumiți din 2013 și până în prezent. În plus, companiile de curierat ne ajută să livrăm în orice colț al țării pentru a-ți oferi servicii de calitate în timp util, indiferent de anvelopele de care ai nevoie.