Top 10 anvelope all season

Anvelopele arat─â simplu, îns─â designul lor poate fi destul de sofisticat. Diferen╚Ťele dintre anvelope pot avea o influen╚Ť─â asupra frân─ârii, manevrabilit─â╚Ťii, deplas─ârii, zgomotului ╚Öi chiar consumului de combustibil. 

SUMAR:

Ce sunt anvelopele all-season?

Sunt anvelopele all-season cu adev─ârat bune pentru toate anotimpurile?

Caracteristicile cheie ale anvelopelor all-season

Top 10 anvelope all-season

10.Goodyear Eagle LS2

9.Vredestein Quatrac 5

8.Falken AS

7.Pirelli Zero All Season

6.BFGoodrich g-Force Comp-2 AS

5.Firestone Firehawk AS

4.Michelin Pilot Sport

3.Continental AllseasonContact

2.Goodyear Eagle Sport

1.Yokohama Advan Sport

Având în vedere cât de complicate sunt anvelopele, alegerea celor potrivite poate fi o provocare pentru cei mai mul╚Ťi ╚Öoferi. Dac─â vrei s─â montezi un set de anvelope ╚Öi s─â nu mai fii preocupat de schimbarea lor în func╚Ťie de anotimp, atunci trebuie s─â alegi anvelopele all-season.

Ce sunt anvelopele all-season?

Reprezint─â cea mai popular─â anvelop─â, construit─â pentru a face fa╚Ť─â condi╚Ťiilor zilnice. Banda de rulare asigur─â niveluri ridicate de performan╚Ť─â pe drum uscat sau umed, precum ╚Öi o trac╚Ťiune acceptabil─â pe z─âpad─â în regiunile cu vreme u╚Öoar─â de iarn─â.

Anvelopele All-Season sunt o solu╚Ťie practic─â, conceput─â pentru utilizarea în toate anotimpurile. Ele implic─â o perioad─â îndelungat─â de utilizare a benzii de rulare.

Sunt anvelopele all-season cu adev─ârat bune pentru toate anotimpurile?

Din moment ce sunt construite pentru a oferi un condus relativ lini╚Ötit, o durat─â de via╚Ť─â ╚Öi performan╚Ť─â bune pe tot parcursul anului, nu este de mirare de ce sunt atât de populare. Anvelopele all-season sunt fabricate astfel încât s─â func╚Ťioneze în numeroase împrejur─âri, chiar ╚Öi pe drumuri umede sau cu z─âpad─â.

Tehnologia anvelopelor pentru toate anotimpurile este recomandat─â ╚Öoferilor care tr─âiesc în clim─â moderat─â ╚Öi nu întâmpin─â frecvent frig extrem, ghea╚Ť─â ╚Öi z─âpad─â excesiv─â în lunile de iarn─â.

Caracteristicile cheie ale anvelopelor all-season

Atunci când alegi anvelopele all-season corespunz─âtoare, trebuie s─â ai în vedere mai multe criterii:

 1. Design

Majoritatea anvelopelor all season au un aspect premium. Cu toate acestea, ceea ce conteaz─â este felul în care se comport─â pe carosabil în anumite condi╚Ťii. Designul nu trebuie s─â compromit─â performan╚Ťa pe diferite suprafe╚Ťe de drum.

 1. Greutatea suportat─â

O ma╚Öin─â standard poate sus╚Ťine pân─â la 1800 kg? Astfel, cele 4 anvelope trebuie s─â reziste sub num─ârul de pasageri ╚Öi înc─ârc─âtura din automobil. În mod ideal, anvelopele all-season trebuie s─â aib─â greutatea potrivit─â ╚Öi s─â completeze celelalte caracteristici pentru o mai bun─â performan╚Ť─â.

 1. Gradul uniform al calit─â╚Ťii anvelopei (UTQG)

Acest standard m─âsoar─â gradul de siguran╚Ť─â al anvelopelor, plus calitatea lor general─â. El m─âsoar─â toate propriet─â╚Ťile necesare unei ro╚Ťi fiabile - uzura benzii de rulare, trac╚Ťiunea ╚Öi rezisten╚Ťa la temperaturi.

 1. Economie de combustibil

Anvelopele grele vor avea un impact negativ asupra consumului de combustibil, în timp ce anvelopele u╚Öoare vor eficientiza consumul.

 1. Garan╚Ťia benzii de rulare

Achizi╚Ťionarea anvelopelor este influen╚Ťat─â de garan╚Ťia pe durata de via╚Ť─â a benzii de rulare. Aceast─â certific─â kilometrajul pentru o anumit─â anvelop─â. A╚Öadar, este un indicator excelent al rezisten╚Ťei.

Top 10 anvelope all-season

 

 

10.Goodyear Eagle LS2

Anvelopele Eagle LS-2 sunt dezvoltate pentru a oferi o c─âl─âtorie lin─â ╚Öi o trac╚Ťiune performant─â în toate anotimpurile, chiar ╚Öi pe z─âpad─â u╚Öoar─â. Ele au un design simetric, independent al benzii de rulare, cu dimensiuni de bloc optimizate de computer, pentru a minimiza zgomotul benzii de rulare.

Canalele circumferen╚Ťiale largi ajut─â la evacuarea apei pentru a spori trac╚Ťiunea în condi╚Ťii de umiditate, în timp ce rizurile permit trac╚Ťiunea facil─â în z─âpad─â u╚Öoar─â.

9.Vredestein Quatrac 5

Acest model de anvelop─â este împ─âr╚Ťit conven╚Ťional în dou─â jum─ât─â╚Ťi:

 • partea de „iarn─â” la interior - se caracterizeaz─â printr-un num─âr mare de lamele care îmbun─ât─â╚Ťesc aderen╚Ťa la z─âpad─â ╚Öi suprafe╚Ťele alunecoase.
 • partea de „var─â” la exterior – presupune o suprafa╚Ť─â mai larg─â, cu mai pu╚Ťine lamele, responsabil─â de trac╚Ťiunea pe carosabil.

8.Falken AS

Falken AS este o anvelop─â pentru toate condi╚Ťiile meteorologice, care livreaz─â performan╚Ťe extraordinare pentru autoturismul t─âu. Are tipul de trac╚Ťiune, confortul ╚Öi durata de rulare pe care ╚Öoferii le caut─â într-o anvelop─â all-season. În plus, pre╚Ťul este printre cele mai mici din aceast─â clas─â.

7.Pirelli Zero All Season 

Produc─âtorul italian, renumit pentru modelele sale de anvelope pentru sporturi ╚Öi vehicule de lux de ultim─â genera╚Ťie, î╚Öi face o apari╚Ťie meritat─â pe lista celor mai bune anvelope all-season. Gama Zero All Season ofer─â modele care func╚Ťioneaz─â bine, chiar ╚Öi pe un sedan mediu.

Polimerii avansa╚Ťi ╚Öi cantit─â╚Ťile crescute de siliciu din band─â de rulare contribuie la o aderen╚Ť─â excelent─â pe terenul uscat sau umed. Furnizeaz─â, totodat─â, o calitate a mersului care nu este dur─â sau inconfortabil─â.

6.BFGoodrich g-Force Comp-2 AS

BFGoodrich a creat o anvelop─â care face manevrarea ╚Öi accelera╚Ťia unui sedan normal s─â fie similare cu cele ale unei ma╚Öini sport.

Cunoscut pentru linia de anvelope reu╚Öite, BF Goodrich furnizeaz─â prin aceste anvelope o aderen╚Ť─â remarcabil─â pe drum uscat/ umed, precum ╚Öi un r─âspuns ╚Öi o senza╚Ťie de direc╚Ťie deosebite. C─âl─âtoria este confortabil─â ╚Öi zgomotul rutier nu reprezint─â o problem─â pentru ╚Öoferii care aleg acest model.

5.Firestone Firehawk AS

Firestone a dezvoltat o anvelop─â remarcabil─â care permite automobilului t─âu s─â fie eficient în toate condi╚Ťiile meteorologice, furnizând capacit─â╚Ťi de direc╚Ťie ╚Öi accelera╚Ťie foarte receptive. Anvelopa creeaz─â o experien╚Ť─â confortabil─â ╚Öi pl─âcut─â de condus.

Firehawk AS pune la dispozi╚Ťie o trac╚Ťiune ╚Öi o manevrabilitate excelente, în timp ce aderen╚Ťa pe carosabilul umed este printre cele mai bune din clas─â.

4.Michelin Pilot Sport 

Michelin Pilot Sport cre╚Öte miza cu anvelopele performante din gama Pilot Sport, corespunz─âtoare pe tot parcursul anului. Furnizeaz─â cele mai bune aderen╚Ťe de trac╚Ťiune, manevrabilitate ╚Öi stabilitate în virare, iar ╚Öofatul este cu adev─ârat confortabil ╚Öi lipsit de riscuri.

3.Continental All Season Contact

Trac╚Ťiunea ╚Öi pilotajul pe suprafe╚Ťele uscate, umede sau cu z─âpad─â sunt spectaculoase, fiind printre cele mai bune caracteristici din întreaga gam─â. Continental a îmbun─ât─â╚Ťit ╚Öi mai mult performan╚Ťele de frânare ╚Öi virare, dar a sporit ╚Öi r─âspunsul ╚Öi sim╚Ťul direc╚Ťiei.

Continental All-season Contact pune la dispozi╚Ťie o anvelop─â pl─âcut─â din punct de vedere estetic, care are capacitatea de a performa bine în toate anotimpurile.

2.Goodyear Eagle Sport

Dac─â bugetul este o problem─â, dar dore╚Öti totu╚Öi o anvelop─â performant─â ╚Öi bine echilibrat─â, Goodyear Eagle Sport este o solu╚Ťie indicat─â. Goodyear Eagle Sport este o anvelop─â economic─â pentru toate anotimpurile, care are numeroase beneficii.

Pre╚Ťul s─âu nu are un impact negativ asupra caracteristicilor sale, deoarece ofer─â:

 • capacitate mare de trac╚Ťiune ╚Öi manevrabilitate;
 • capacitate mare de frânare;
 • aderen╚Ť─â sigur─â pe toate tipurile de carosabil;
 • costul mai mic face ca aceast─â anvelop─â s─â fie o valoare excelent─â pentru bani.

1.Yokohama Advan Sport

Yokohama Advan este o anvelop─â all-season, cu un model special conceput pentru o trac╚Ťiune uimitoare pe toate suprafe╚Ťele. Ea permite o stabilitate puternic─â în timpul vir─ârii ╚Öi o capacitate de manevrare eficient─â.

Designul ofer─â un confort uimitor pe parcursul anului, f─âcând experien╚Ťa de condus cu adev─ârat excep╚Ťional─â. C─âl─âtoria este silen╚Ťioas─â, iar durata de rulare s-a dovedit a fi mult mai bun─â decât media pentru o anvelop─â performant─â.

Newsletter

NEWSLETTER

Introducand adresa de email, certificati ca sunteti proprietarul adresei de email si doriti sa primiti promotii despre anvelope, jante si pneuri auto de vara, de iarna si all season.

Ai nevoie de anvelope de calitate, care s─â ajung─â la tine imediat?

Ai ajuns exact unde trebuie!


    AnveloMag vinde toate tipurile ╚Öi toate m─ârcile de anvelope fiind prezenti online din 2013. Lucr─âm constant la a ne perfec╚Ťiona serviciile, astfel ├«nc├ót clien╚Ťii no╚Ötri s─â aib─â parte de o experien╚Ť─â pl─âcut─â atunci c├ónd aleg s─â comande de la noi. Calitatea anvelopelor ╚Öi profesionalismul pe care le oferim la onorarea fiec─ârei comenzi se pot cuantifica ├«n cei peste 80000 de clien╚Ťi mul╚Ťumi╚Ťi din 2013 ╚Öi p├ón─â ├«n prezent. ├Än plus, companiile de curierat ne ajut─â s─â livr─âm ├«n orice col╚Ť al ╚Ť─ârii pentru a-╚Ťi oferi servicii de calitate ├«n timp util, indiferent de anvelopele de care ai nevoie.