Top 10 anvelope all season

Anvelopele arată simplu, însă designul lor poate fi destul de sofisticat. Diferențele dintre anvelope pot avea o influență asupra frânării, manevrabilității, deplasării, zgomotului și chiar consumului de combustibil. 

SUMAR:

Ce sunt anvelopele all-season?

Sunt anvelopele all-season cu adevărat bune pentru toate anotimpurile?

Caracteristicile cheie ale anvelopelor all-season

Top 10 anvelope all-season

10.Goodyear Eagle LS2

9.Vredestein Quatrac 5

8.Falken AS

7.Pirelli Zero All Season

6.BFGoodrich g-Force Comp-2 AS

5.Firestone Firehawk AS

4.Michelin Pilot Sport

3.Continental AllseasonContact

2.Goodyear Eagle Sport

1.Yokohama Advan Sport

Având în vedere cât de complicate sunt anvelopele, alegerea celor potrivite poate fi o provocare pentru cei mai mulți șoferi. Dacă vrei să montezi un set de anvelope și să nu mai fii preocupat de schimbarea lor în funcție de anotimp, atunci trebuie să alegi anvelopele all-season.

Ce sunt anvelopele all-season?

Reprezintă cea mai populară anvelopă, construită pentru a face față condițiilor zilnice. Banda de rulare asigură niveluri ridicate de performanță pe drum uscat sau umed, precum și o tracțiune acceptabilă pe zăpadă în regiunile cu vreme ușoară de iarnă.

Anvelopele All-Season sunt o soluție practică, concepută pentru utilizarea în toate anotimpurile. Ele implică o perioadă îndelungată de utilizare a benzii de rulare.

Sunt anvelopele all-season cu adevărat bune pentru toate anotimpurile?

Din moment ce sunt construite pentru a oferi un condus relativ liniștit, o durată de viață și performanță bune pe tot parcursul anului, nu este de mirare de ce sunt atât de populare. Anvelopele all-season sunt fabricate astfel încât să funcționeze în numeroase împrejurări, chiar și pe drumuri umede sau cu zăpadă.

Tehnologia anvelopelor pentru toate anotimpurile este recomandată șoferilor care trăiesc în climă moderată și nu întâmpină frecvent frig extrem, gheață și zăpadă excesivă în lunile de iarnă.

Caracteristicile cheie ale anvelopelor all-season

Atunci când alegi anvelopele all-season corespunzătoare, trebuie să ai în vedere mai multe criterii:

  1. Design

Majoritatea anvelopelor all season au un aspect premium. Cu toate acestea, ceea ce contează este felul în care se comportă pe carosabil în anumite condiții. Designul nu trebuie să compromită performanța pe diferite suprafețe de drum.

  1. Greutatea suportată

O mașină standard poate susține până la 1800 kg? Astfel, cele 4 anvelope trebuie să reziste sub numărul de pasageri și încărcătura din automobil. În mod ideal, anvelopele all-season trebuie să aibă greutatea potrivită și să completeze celelalte caracteristici pentru o mai bună performanță.

  1. Gradul uniform al calității anvelopei (UTQG)

Acest standard măsoară gradul de siguranță al anvelopelor, plus calitatea lor generală. El măsoară toate proprietățile necesare unei roți fiabile - uzura benzii de rulare, tracțiunea și rezistența la temperaturi.

  1. Economie de combustibil

Anvelopele grele vor avea un impact negativ asupra consumului de combustibil, în timp ce anvelopele ușoare vor eficientiza consumul.

  1. Garanția benzii de rulare

Achiziționarea anvelopelor este influențată de garanția pe durata de viață a benzii de rulare. Această certifică kilometrajul pentru o anumită anvelopă. Așadar, este un indicator excelent al rezistenței.

Top 10 anvelope all-season

 

 

10.Goodyear Eagle LS2

Anvelopele Eagle LS-2 sunt dezvoltate pentru a oferi o călătorie lină și o tracțiune performantă în toate anotimpurile, chiar și pe zăpadă ușoară. Ele au un design simetric, independent al benzii de rulare, cu dimensiuni de bloc optimizate de computer, pentru a minimiza zgomotul benzii de rulare.

Canalele circumferențiale largi ajută la evacuarea apei pentru a spori tracțiunea în condiții de umiditate, în timp ce rizurile permit tracțiunea facilă în zăpadă ușoară.

9.Vredestein Quatrac 5

Acest model de anvelopă este împărțit convențional în două jumătăți:

  • partea de „iarnă” la interior - se caracterizează printr-un număr mare de lamele care îmbunătățesc aderența la zăpadă și suprafețele alunecoase.
  • partea de „vară” la exterior – presupune o suprafață mai largă, cu mai puține lamele, responsabilă de tracțiunea pe carosabil.

8.Falken AS

Falken AS este o anvelopă pentru toate condițiile meteorologice, care livrează performanțe extraordinare pentru autoturismul tău. Are tipul de tracțiune, confortul și durata de rulare pe care șoferii le caută într-o anvelopă all-season. În plus, prețul este printre cele mai mici din această clasă.

7.Pirelli Zero All Season 

Producătorul italian, renumit pentru modelele sale de anvelope pentru sporturi și vehicule de lux de ultimă generație, își face o apariție meritată pe lista celor mai bune anvelope all-season. Gama Zero All Season oferă modele care funcționează bine, chiar și pe un sedan mediu.

Polimerii avansați și cantitățile crescute de siliciu din bandă de rulare contribuie la o aderență excelentă pe terenul uscat sau umed. Furnizează, totodată, o calitate a mersului care nu este dură sau inconfortabilă.

6.BFGoodrich g-Force Comp-2 AS

BFGoodrich a creat o anvelopă care face manevrarea și accelerația unui sedan normal să fie similare cu cele ale unei mașini sport.

Cunoscut pentru linia de anvelope reușite, BF Goodrich furnizează prin aceste anvelope o aderență remarcabilă pe drum uscat/ umed, precum și un răspuns și o senzație de direcție deosebite. Călătoria este confortabilă și zgomotul rutier nu reprezintă o problemă pentru șoferii care aleg acest model.

5.Firestone Firehawk AS

Firestone a dezvoltat o anvelopă remarcabilă care permite automobilului tău să fie eficient în toate condițiile meteorologice, furnizând capacități de direcție și accelerație foarte receptive. Anvelopa creează o experiență confortabilă și plăcută de condus.

Firehawk AS pune la dispoziție o tracțiune și o manevrabilitate excelente, în timp ce aderența pe carosabilul umed este printre cele mai bune din clasă.

4.Michelin Pilot Sport 

Michelin Pilot Sport crește miza cu anvelopele performante din gama Pilot Sport, corespunzătoare pe tot parcursul anului. Furnizează cele mai bune aderențe de tracțiune, manevrabilitate și stabilitate în virare, iar șofatul este cu adevărat confortabil și lipsit de riscuri.

3.Continental All Season Contact

Tracțiunea și pilotajul pe suprafețele uscate, umede sau cu zăpadă sunt spectaculoase, fiind printre cele mai bune caracteristici din întreaga gamă. Continental a îmbunătățit și mai mult performanțele de frânare și virare, dar a sporit și răspunsul și simțul direcției.

Continental All-season Contact pune la dispoziție o anvelopă plăcută din punct de vedere estetic, care are capacitatea de a performa bine în toate anotimpurile.

2.Goodyear Eagle Sport

Dacă bugetul este o problemă, dar dorești totuși o anvelopă performantă și bine echilibrată, Goodyear Eagle Sport este o soluție indicată. Goodyear Eagle Sport este o anvelopă economică pentru toate anotimpurile, care are numeroase beneficii.

Prețul său nu are un impact negativ asupra caracteristicilor sale, deoarece oferă:

  • capacitate mare de tracțiune și manevrabilitate;
  • capacitate mare de frânare;
  • aderență sigură pe toate tipurile de carosabil;
  • costul mai mic face ca această anvelopă să fie o valoare excelentă pentru bani.

1.Yokohama Advan Sport

Yokohama Advan este o anvelopă all-season, cu un model special conceput pentru o tracțiune uimitoare pe toate suprafețele. Ea permite o stabilitate puternică în timpul virării și o capacitate de manevrare eficientă.

Designul oferă un confort uimitor pe parcursul anului, făcând experiența de condus cu adevărat excepțională. Călătoria este silențioasă, iar durata de rulare s-a dovedit a fi mult mai bună decât media pentru o anvelopă performantă.

Newsletter

NEWSLETTER

Introducand adresa de email, certificati ca sunteti proprietarul adresei de email si doriti sa primiti promotii despre anvelope, jante si pneuri auto de vara, de iarna si all season.

Ai nevoie de anvelope de calitate, care să ajungă la tine imediat?

Ai ajuns exact unde trebuie!


    AnveloMag vinde toate tipurile și toate mărcile de anvelope fiind prezenti online din 2013. Lucrăm constant la a ne perfecționa serviciile, astfel încât clienții noștri să aibă parte de o experiență plăcută atunci când aleg să comande de la noi. Calitatea anvelopelor și profesionalismul pe care le oferim la onorarea fiecărei comenzi se pot cuantifica în cei peste 80000 de clienți mulțumiți din 2013 și până în prezent. În plus, companiile de curierat ne ajută să livrăm în orice colț al țării pentru a-ți oferi servicii de calitate în timp util, indiferent de anvelopele de care ai nevoie.