Service Anvelomag - Vianor Pitesti    Service-urile AnveloMag sunt service-uri de top, care oferă o gamă completă de servicii. Echipele de profesioniști sunt instruite în spiritul service-urilor VIANOR și abordează cu seriozitate și multă pricepere orice problemă ai avea.

    AnveloMag oferă și servicii de montare a roților, pentru a-ți asigura șofatul în siguranță, în condiții optime. În plus, serviciile noastre includ și un hotel de anvelope care poate face experiența șofatului mai ușoară și mai plăcută.

    De ce să alegi un hotel de anvelope?
Hotelul de anvelope are rolul de a te scuti de grija depozitării în condiții optime a anvelopelor.

    Deoarece este necesar să ai două tipuri de cauciucuri – categorizate general în cauciucuri de iarnă și de vară – adaptate fiecare pentru condițiile meteo specifice anotimpurilor, depozitarea acestora în afara sezonului îți poate da mari bătăi de cap. Poate nu ai destul spațiu pentru a le depozita, poate nu îți ajunge timpul sau poate că procesul de depozitare este prea obositor. Oricare ar fi cazul, la AnveloMag poți fi sigur că anvelopele sunt depozitate în condiții optime!
    Dispunem de o echipă de profesioniști, așa că tot ce trebuie să faci este să ne aduci anvelopele, iar de acolo vom avea noi grijă de ele, asigurându-ne că toate anvelopele sunt într-o stare optimă. Condițiile hotelului de anvelope sunt in standardele europene, anvelopele fiind ferite de lumină, umezeală sau alte soluții care le pot deteriora.
    Odată cu schimbarea sezonului poți veni la noi după anvelopele potrivite și poți beneficia și de serviciile noastre de montare a roților – toate cu un singur drum!

    Ce servicii îți oferim?
      -Sisteme de evacuare
      -Acumulatori
      -Piese de schimb
      -Frâne
      -Anvelope și service roți
      -Servicii de montare a roților
      -Ulei și schimb de ulei
      -Amortizoare
      -Hotel de anvelope
Newsletter

NEWSLETTER

Introducand adresa de email, certificati ca sunteti proprietarul adresei de email si doriti sa primiti promotii despre anvelope, jante si pneuri auto de vara, de iarna si all season.

Ai nevoie de anvelope de calitate, care să ajungă la tine imediat?

Ai ajuns exact unde trebuie!


    AnveloMag vinde toate tipurile și toate mărcile de anvelope fiind prezenti online din 2013. Lucrăm constant la a ne perfecționa serviciile, astfel încât clienții noștri să aibă parte de o experiență plăcută atunci când aleg să comande de la noi. Calitatea anvelopelor și profesionalismul pe care le oferim la onorarea fiecărei comenzi se pot cuantifica în cei peste 80000 de clienți mulțumiți din 2013 și până în prezent. În plus, companiile de curierat ne ajută să livrăm în orice colț al țării pentru a-ți oferi servicii de calitate în timp util, indiferent de anvelopele de care ai nevoie.