Cautare dupa
DIMENSIUNE
Cautare dupa
MASINA
Filtru Anvelope Filtru Anvelope
Filtru masina
DUNLOP
DUNLOP
DUNLOP WINTER RESPONSE 2 MS 185/60R15 88T

DUNLOP WINTER RESPONSE 2 MS
185/60R15 88T

DOT: 2020

Anotimp

Iarna Iarna

Performante

Indice aderenta: C Indice consum: C Nivel zgomot: 70 dB

Avizul specialistilor

5/5

315.64 RON

Indisponibil

Livrare 3/5 zile  

Puteti cumpara marca PIRELLI la o mica diferenta de pret:

Stiai ca

- Iti poti comanda anvelope online si cere livrarea direct in service?

Momentan pentru Pitesti, se estimeaza extinderea in toata tara pana la finalul anului! Afla mai multe despre campanie aici

Specificatii

Cod produs:
1184897
EAN:
5452000573452
DOT:
2020
Tip produs:
Anvelopa
Anotimp:
Iarna
Brand:
DUNLOP
Profil:
WINTER RESPONSE 2 MS
Latime:
185
Inaltime:
60
Raza:
15
Indice incarcare:
88 = pana la 560 kg per anvelopa
Indice viteza:
T = pana la 190 km/h in siguranta
Indice aderenta:
C
Indice consum:
C
Nivel de zgomot:
70 dB
Tehnologie RunFlat:
Nu
Tehnologie Ranforsat:
Da
Tip masina:
Turisme
Timp de livrare:
Produsele se livreaza in 3/5 zile lucratoare


    Cu o istorie de peste 120 de ani in domeniul producatoriilor de anvelope, DUNLOP continua sa aibe un impact semnificativ in aceasta industrie. Istoria producatorului de anvelope DUNLOP a inceput in anul 1888 o data cu incercarea medicului John Boyd Dunlop de a oferi fiului sau o manevrabilitate mai buna in timpul ce se plimba pe tricicleta. Acesta a infasurat rotile acesteia in foi subtiri de cauciuc, le-a lipit impreuna si le-a umflat cu o pompa de fotbal folosind partea de sus a sticlei drept valva.    Tehnologia Dunlop Touch exprima abordarea companiei in materie de dezvoltare a produselor pe care le comercializeaza. Anvelopele Dunlop ofera soferilor o senzatie placuta si permit un control mai stabil al deplasarii. Anvelopele reprezintand singurul contact intre autovehicul si carosabil, Dunlop intelege cat de importanta este siguranta soferului si astfel anvelopele lor sunt supuse  permanent la teste care sa asigure calitatea lor.    Designul unic al benzii de rulare al acestor anvelope Dunlop este prevazut cu un mare numar de margini antiderapante care amplifica aderenta pe zapada si gheata. La urcarea pantelor si la franare, canelurile adanci pentru zapada se angreneaza pe suprafata, marind tractiunea vizibil. Santurile directionale adanci sunt concepute sa evacueze imediat apa si sa reduca acvaplanarea in timp util pentru a sofa in siguranta pe timp de ploaie.     Dunlop ramane unul dintre principalii fabricanti de anvelope din LUME.
Newsletter

NEWSLETTER

Introducand adresa de email, certificati ca sunteti proprietarul adresei de email si doriti sa primiti promotii despre anvelope, jante si pneuri auto de vara, de iarna si all season.

Ai nevoie de anvelope de calitate, care să ajungă la tine imediat?

Ai ajuns exact unde trebuie!


    AnveloMag vinde toate tipurile È™i toate mărcile de anvelope fiind prezenti online din 2013. Lucrăm constant la a ne perfecÈ›iona serviciile, astfel încât clienÈ›ii noÈ™tri să aibă parte de o experiență plăcută atunci când aleg să comande de la noi. Calitatea anvelopelor È™i profesionalismul pe care le oferim la onorarea fiecărei comenzi se pot cuantifica în cei peste 80000 de clienÈ›i mulÈ›umiÈ›i din 2013 È™i până în prezent. ÃŽn plus, companiile de curierat ne ajută să livrăm în orice colÈ› al țării pentru a-È›i oferi servicii de calitate în timp util, indiferent de anvelopele de care ai nevoie.