Cautare dupa
DIMENSIUNE
Cautare dupa
MASINA
Filtru Anvelope Filtru Anvelope
Filtru masina
FIREMAX
FIREMAX
FIREMAX KPATOS FM601 195/65R15 91H

FIREMAX KPATOS FM601
195/65R15 91H

Anotimp

Vara Vara

Performante

Indice aderenta: B Indice consum: C Nivel zgomot: 69 dB

Avizul specialistilor

4/5

209.38 RON
263.82 RON

Indisponibil

Livrare 7/10 zile  

Stiai ca

- Iti poti comanda anvelope online si cere livrarea direct in service?

Momentan pentru Pitesti, se estimeaza extinderea in toata tara pana la finalul anului! Afla mai multe despre campanie aici

Specificatii

Cod produs:
5314547
EAN:
6971901470350
Tip produs:
Anvelopa
Anotimp:
Vara
Brand:
FIREMAX
Profil:
KPATOS FM601
Latime:
195
Inaltime:
65
Raza:
15
Indice incarcare:
91 = pana la 615 kg per anvelopa
Indice viteza:
H = pana la 210 km/h in siguranta
Indice aderenta:
B
Indice consum:
C
Nivel de zgomot:
69 dB
Tehnologie RunFlat:
Nu
Tehnologie Ranforsat:
Nu
Tip masina:
Turisme
Timp de livrare:
Produsele se livreaza in 7/10 zile lucratoare


EU Label Energy
QR Code
FIREMAX
586458
195/65R15 91 H
C1
EU Label Consum
C
EU Label Aderenta
B
EU Label Zgomot
69
A B C
Citeste mai mult despre etichetare...
    Compania Firemax a fost infiintata in 2011 ca o filiala a grupului Sunfulcess. Este o companie moderna care produce anvelope pentru toate continentele. Compania Firemax este implicata in principal in proiectarea, dezvoltarea și distributia anvelopelor radiale pentru diverse conditii. Planul de baza al companiei este sa protejeze mediul inconjurator, si totodata este de a oferi anvelope de inalta calitate si accesibile pentru fiecare sofer.    Cu o forta tehnica puternica, capacitatea de cercetare si dezvoltare și o facilitate avansata de productie, echipamente sofisticate de testare si o echipa de conducere profesionista compania realizeaza o productie anuala de 12 milioane anvelope pneumatice cu antene radiale, mentinand in acelasi timp garantia calitatii produselor.     Anvelopele Firemax ofera o manevrabilitate remarcabila in oricare dintre conditiile meteo care pot aparea, precum si o franare si o manevrabilitate excelenta pe drumurile uscate. Prezinta un nivel ridicat de confort și un zgomot redus in interiorul autovehiculului, precum si un consum extrem de redus de carburant. Cauciucurilor includ un aspect atractiv sportiv și un nivel redus de zgomot al pneurilor atat in ​​interiorul cat si in exteriorul vehiculului. Datorita utilizarii unui compus durabil imbunatatit cu siliciu 100%, suprafata de rulare este uzata greu si continua sa para noua, chiar si dupa multe luni de utilizare.    
Newsletter

NEWSLETTER

Introducand adresa de email, certificati ca sunteti proprietarul adresei de email si doriti sa primiti promotii despre anvelope, jante si pneuri auto de vara, de iarna si all season.

Ai nevoie de anvelope de calitate, care să ajungă la tine imediat?

Ai ajuns exact unde trebuie!


    AnveloMag vinde toate tipurile È™i toate mărcile de anvelope fiind prezenti online din 2013. Lucrăm constant la a ne perfecÈ›iona serviciile, astfel încât clienÈ›ii noÈ™tri să aibă parte de o experiență plăcută atunci când aleg să comande de la noi. Calitatea anvelopelor È™i profesionalismul pe care le oferim la onorarea fiecărei comenzi se pot cuantifica în cei peste 80000 de clienÈ›i mulÈ›umiÈ›i din 2013 È™i până în prezent. ÃŽn plus, companiile de curierat ne ajută să livrăm în orice colÈ› al țării pentru a-È›i oferi servicii de calitate în timp util, indiferent de anvelopele de care ai nevoie.