Cautare dupa
DIMENSIUNE
Cautare dupa
MASINA
Filtru Anvelope Filtru Anvelope
Filtru masina
ROADHOG
ROADHOG
ROADHOG RGAS01 225/50R17 98V

ROADHOG RGAS01
225/50R17 98V

Anotimp

All season All season

Performante

Indice aderenta: B Indice consum: C Nivel zgomot: 72 dB

Avizul specialistilor

2.5/5

324.61 RON
428.49 RON

Indisponibil

Livrare 10/12 zile  

Stiai ca

- Iti poti comanda anvelope online si cere livrarea direct in service?

Momentan pentru Pitesti, se estimeaza extinderea in toata tara pana la finalul anului! Afla mai multe despre campanie aici

Specificatii

Cod produs:
177772
EAN:
6921109023544
Tip produs:
Anvelopa
Anotimp:
All season
Brand:
ROADHOG
Profil:
RGAS01
Latime:
225
Inaltime:
50
Raza:
17
Indice incarcare:
98 = pana la 750 kg per anvelopa
Indice viteza:
V = pana la 240 km/h in siguranta
Indice aderenta:
B
Indice consum:
C
Nivel de zgomot:
72 dB
Tehnologie RunFlat:
Nu
Tehnologie Ranforsat:
Nu
Tip masina:
Turisme
Timp de livrare:
Produsele se livreaza in 10/12 zile lucratoare
Alte informatii:
B


EU Label Energy
QR Code
ROADHOG
606116
225/50R17 98 V
C1
EU Label Consum
C
EU Label Aderenta
B
EU Label Zgomot
72
A B C
Citeste mai mult despre etichetare...
    Prin combinarea anilor de experienta ca producator de anvelope cu cele mai recente procese de productie, Roadhog s-a stabilit ca un brand de anvelope de inalta calitate cu performante impresionante.     Datorita acestor trasaturi, anvelopele Roadhog se disting prin caracteristicile excelente de conducere și de franare, precum si prin valoarea optima a acestora. Structura anvelopelor Roadhog in combinatie cu compozitia lor din cauciuc creeaza o experienta de conducere stabila si fiabila.     Structura sinei de rulare Roadhog, care se bazeaza pe caneluri verticale continue care asigura deplasarea rapida a apei, minimizand riscul de acvaplanare. Blocurile robuste ale benzii de rulare care se executa pe laterale asigura o manevrare stabila la viraje, in timpul franarii extreme si in cazul unor manevre neașteptate de evaziune.     Anvelopele Roadhog genereaza o tractiune maxima in toate circumstantele si pe toate suprafetele. Canelurile proiectate ale acestor cauciucuri elimina eficient apa, beneficiind de un sofat sigur pe suprafete alunecoase. Umerii rigizi ai acestor cauciucuri determina o stabilitate sporita in viraje. Nervurile 3D foarte dense asigura acestor anvelope ROADHOG ofera o tractiune pe gheata si pe zapada mai buna decat anvelopele concurente din aceeasi gama.
Newsletter

NEWSLETTER

Introducand adresa de email, certificati ca sunteti proprietarul adresei de email si doriti sa primiti promotii despre anvelope, jante si pneuri auto de vara, de iarna si all season.

Ai nevoie de anvelope de calitate, care să ajungă la tine imediat?

Ai ajuns exact unde trebuie!


    AnveloMag vinde toate tipurile È™i toate mărcile de anvelope fiind prezenti online din 2013. Lucrăm constant la a ne perfecÈ›iona serviciile, astfel încât clienÈ›ii noÈ™tri să aibă parte de o experiență plăcută atunci când aleg să comande de la noi. Calitatea anvelopelor È™i profesionalismul pe care le oferim la onorarea fiecărei comenzi se pot cuantifica în cei peste 80000 de clienÈ›i mulÈ›umiÈ›i din 2013 È™i până în prezent. ÃŽn plus, companiile de curierat ne ajută să livrăm în orice colÈ› al țării pentru a-È›i oferi servicii de calitate în timp util, indiferent de anvelopele de care ai nevoie.