Cautare dupa
DIMENSIUNE
Cautare dupa
MASINA
Filtru Anvelope Filtru Anvelope
Filtru masina
SAILUN
SAILUN
SAILUN ATREZZO ELITE 185/55R16 83V

SAILUN ATREZZO ELITE
185/55R16 83V

DOT: 2021

Anotimp

Vara Vara

Performante

Indice aderenta: B Indice consum: D Nivel zgomot: 70 dB

Avizul specialistilor

2/5

233.74 RON
290.77 RON

Stoc furnizor

Livrare 3/5 zile  

Cosul de cumparaturi Adauga in cos

Stiai ca

- Iti poti comanda anvelope online si cere livrarea direct in service?

Momentan pentru Pitesti, se estimeaza extinderea in toata tara pana la finalul anului! Afla mai multe despre campanie aici

Specificatii

Cod produs:
239011
EAN:
6959655417098
DOT:
2021
Tip produs:
Anvelopa
Anotimp:
Vara
Brand:
SAILUN
Profil:
ATREZZO ELITE
Latime:
185
Inaltime:
55
Raza:
16
Indice incarcare:
83 = pana la 487 kg per anvelopa
Indice viteza:
V = pana la 240 km/h in siguranta
Indice aderenta:
B
Indice consum:
D
Nivel de zgomot:
70 dB
Tehnologie RunFlat:
Nu
Tehnologie Ranforsat:
Nu
Tip masina:
Turisme
Timp de livrare:
Produsele se livreaza in 3/5 zile lucratoare


    Compania Sailun a fost infiintata in 2002 in zona de dezvoltare economica si tehnologica nationala din Qingdao, China. In prezent, Sailun vinde anual peste 30 de milioane de anvelope in peste 50 de tari din intreaga lume.    Sailun a obtinut certificarea ISO9001 si TS16949 pentru management si certificarea ISO14001 pentru managementul de mediu, sistemele de sanatate si siguranta la locul de munca. De asemenea, produsele Sailun au fost aprobate de DOT, ECE, GCC,  Programul Smartway, INMETRO, SIRIM si SONCAP.    Sailun produce anvelope datorita proceselor computerizate - impreuna cu tehnicile de management si sistemele de control al retelelor - ii permit sa monitorizeze eficient controlul calitatii, gestionarea resurselor, marketingul, administrarea si logistica. In plus, Sailun utilizeaza tehnologia informatiei avansate pentru a ajuta la urmarirea datelor fiecarui pneu produs si pentru a compara calitatea anvelopei Sailun cu celelalte standarde internationale de calitate si design. Sailun mentine o relatie stransa cu multe universitati din tara si din strainatate pentru a dezvolta si imbunatati tehnicile de formulare, structura pneurilor, metodele de testare a anvelopelor si tehnologia informatiei.     Cresterea producatorului Sailun se datoreaza angajamentului sau fata de trei valori fundamentale - produs de calitate, serviciu pe care il poti avea incredere si sprijin pe viata. 
Newsletter

NEWSLETTER

Introducand adresa de email, certificati ca sunteti proprietarul adresei de email si doriti sa primiti promotii despre anvelope, jante si pneuri auto de vara, de iarna si all season.

Ai nevoie de anvelope de calitate, care să ajungă la tine imediat?

Ai ajuns exact unde trebuie!


    AnveloMag vinde toate tipurile È™i toate mărcile de anvelope fiind prezenti online din 2013. Lucrăm constant la a ne perfecÈ›iona serviciile, astfel încât clienÈ›ii noÈ™tri să aibă parte de o experiență plăcută atunci când aleg să comande de la noi. Calitatea anvelopelor È™i profesionalismul pe care le oferim la onorarea fiecărei comenzi se pot cuantifica în cei peste 80000 de clienÈ›i mulÈ›umiÈ›i din 2013 È™i până în prezent. ÃŽn plus, companiile de curierat ne ajută să livrăm în orice colÈ› al țării pentru a-È›i oferi servicii de calitate în timp util, indiferent de anvelopele de care ai nevoie.