Cautare dupa
DIMENSIUNE
Cautare dupa
MASINA
Filtru Anvelope Filtru Anvelope
Filtru masina
SEMPERIT
SEMPERIT
SEMPERIT COMFORTLIFE 2 165/65R14 79T

SEMPERIT COMFORTLIFE 2
165/65R14 79T

DOT: 2021

Anotimp

Vara Vara

Performante

Indice aderenta: C Indice consum: D Nivel zgomot: 70 dB

Avizul specialistilor

3.5/5

276.01 RON
367.09 RON

Ultimele 3 bucati!

Livrare 24/48 ore  

Cosul de cumparaturi Adauga in cos

Stiai ca

- Iti poti comanda anvelope online si cere livrarea direct in service?

Momentan pentru Pitesti, se estimeaza extinderea in toata tara pana la finalul anului! Afla mai multe despre campanie aici

Specificatii

Cod produs:
233350
EAN:
4024067507179
DOT:
2021
Tip produs:
Anvelopa
Anotimp:
Vara
Brand:
SEMPERIT
Profil:
COMFORTLIFE 2
Latime:
165
Inaltime:
65
Raza:
14
Indice incarcare:
79 = pana la 437 kg per anvelopa
Indice viteza:
T = pana la 190 km/h in siguranta
Indice aderenta:
C
Indice consum:
D
Nivel de zgomot:
70 dB
Tehnologie RunFlat:
Nu
Tehnologie Ranforsat:
Nu
Tip masina:
Turisme
Timp de livrare:
Produsele se livreaza in 1/2 zile lucratoare


EU Label Energy
QR Code
SEMPERIT
493067
165/65R14 79 T
C1
EU Label Consum
D
EU Label Aderenta
C
EU Label Zgomot
70
A B C
Citeste mai mult despre etichetare...
    Semperit a reprezentat o performanta puternica de 111 ani. Puteti sa va bazati intotdeauna pe calitatea lor, pe tot parcursul anului, in toate regiunile, in cele mai dificile situatii si in cele mai nefavorabile conditii.     Producatorul al carui nume inseamna “intotdeauna functioneaza” asigura acest fapt prin masurarea constanta a cerintelor clientilor, si prin evolutia continua, fara a pierde din vedere radacinile de unde au plecat in acest proces.     Profilul inovator al benzii de rulare al anvelopelor SEMPERIT beneficiaza de o rigiditate optima care permite absorbtia crescuta a fortelor laterale si longitudinale. Lungimile diferite a blocurilor si pozitionarea diferentiata a acestora ofera o rulare confortabila si silentioasa. Canelurile circumferentiale ale pneurilor SEMPERIT scad riscul de acvaplanare si maresc siguranta pe suprafete acoperite cu apa. Cauciucul din compozitia acestor anvelope de vara scad rezistenta de rulare si consumul de combustibil si ofera un nivel ridicat de confort. Un alt avantaj important al acestor anvelope SEMPERIT  este reprezentat de durata mare de viata si consumul scazut de combustibil asigurat de compusii tehnologici de ultima generatie.     Calitatile si devotamentul producatorului sunt motivele pentru care atat de multi soferi au incredere in acest brand SEMPERIT distinctiv.
Newsletter

NEWSLETTER

Introducand adresa de email, certificati ca sunteti proprietarul adresei de email si doriti sa primiti promotii despre anvelope, jante si pneuri auto de vara, de iarna si all season.

Ai nevoie de anvelope de calitate, care să ajungă la tine imediat?

Ai ajuns exact unde trebuie!


    AnveloMag vinde toate tipurile și toate mărcile de anvelope fiind prezenti online din 2013. Lucrăm constant la a ne perfecționa serviciile, astfel încât clienții noștri să aibă parte de o experiență plăcută atunci când aleg să comande de la noi. Calitatea anvelopelor și profesionalismul pe care le oferim la onorarea fiecărei comenzi se pot cuantifica în cei peste 80000 de clienți mulțumiți din 2013 și până în prezent. În plus, companiile de curierat ne ajută să livrăm în orice colț al țării pentru a-ți oferi servicii de calitate în timp util, indiferent de anvelopele de care ai nevoie.