Cautare dupa
DIMENSIUNE
Cautare dupa
MASINA
Filtru Anvelope Filtru Anvelope
Filtru masina
HIFLY
HIFLY
HIFLY ALLTURI 221 XL 245/45R17 99V

HIFLY ALLTURI 221 XL
245/45R17 99V

Anotimp

All season All season

Performante

Indice aderenta: C Indice consum: D Nivel zgomot: 72 dB

Avizul specialistilor

2.5/5

333.73 RON
420.50 RON

Indisponibil

Livrare 7/10 zile  

Stiai ca

- Iti poti comanda anvelope online si cere livrarea direct in service?

Momentan pentru Pitesti, se estimeaza extinderea in toata tara pana la finalul anului! Afla mai multe despre campanie aici

Specificatii

Cod produs:
215816
EAN:
6953913104355
Tip produs:
Anvelopa
Anotimp:
All season
Brand:
HIFLY
Profil:
ALLTURI 221 XL
Latime:
245
Inaltime:
45
Raza:
17
Indice incarcare:
99 = pana la 775 kg per anvelopa
Indice viteza:
V = pana la 240 km/h in siguranta
Indice aderenta:
C
Indice consum:
D
Nivel de zgomot:
72 dB
Tehnologie RunFlat:
Nu
Tehnologie Ranforsat:
Da
Tip masina:
Turisme
Timp de livrare:
Produsele se livreaza in 7/10 zile lucratoare


EU Label Energy
QR Code
HIFLY
836168
245/45R17 99 V XL
C1
EU Label Consum
D
EU Label Aderenta
C
EU Label Zgomot
72
A B C
Citeste mai mult despre etichetare...
    Compania a fost infiintata in 1995 si este specializata in fabricarea de pneuri pentru vehiculele de zi cu zi. Se pretinde ca utilizeaza cea mai avansata tehnologie si echipamente de producție din lume.    Hifly Tires este un sub-brand al firmei Shandong Hengfeng Rubber & Plastic, denumit si "Hengfeng". Este un important producator chinez care, printre altele, fabrica o gama de produse de cauciuc și plastic.     Anvelopele dispun de o zona interna a benzii de rulare, unde se regaseste o nervura construita din grupuri de blocuri optimizate sa orienteze apa spre umarul deschis si spre canalele circumferentiale adanci, reducand astfel acvaplanarea si marind tractiunea si siguranta anvelopelor pe timp de ploaie. Marcajul fulgului de nea dovedeste testarea si siguranta anvelopelor Hifly in orice conditii de iarna extrema. Alegand acest tip de cauciucuri HIFLY, beneficiati de performante ridicate  in schimbul unui pret accesibil. Modelul asimetric impreuna cu numarul mare de lamele si cele 3 zone ale profilului determina o rulare sigura pe orice suprafata     Anvelopele HIFLY sunt extrem de intalnite pe piata chineza datorita calitatii lor, de asemenea, producatorul exporta in multe alte tari, inclusiv Statele Unite, Africa de Sud si parți din Europa.
Newsletter

NEWSLETTER

Introducand adresa de email, certificati ca sunteti proprietarul adresei de email si doriti sa primiti promotii despre anvelope, jante si pneuri auto de vara, de iarna si all season.

Ai nevoie de anvelope de calitate, care să ajungă la tine imediat?

Ai ajuns exact unde trebuie!


    AnveloMag vinde toate tipurile È™i toate mărcile de anvelope fiind prezenti online din 2013. Lucrăm constant la a ne perfecÈ›iona serviciile, astfel încât clienÈ›ii noÈ™tri să aibă parte de o experiență plăcută atunci când aleg să comande de la noi. Calitatea anvelopelor È™i profesionalismul pe care le oferim la onorarea fiecărei comenzi se pot cuantifica în cei peste 80000 de clienÈ›i mulÈ›umiÈ›i din 2013 È™i până în prezent. ÃŽn plus, companiile de curierat ne ajută să livrăm în orice colÈ› al țării pentru a-È›i oferi servicii de calitate în timp util, indiferent de anvelopele de care ai nevoie.