Cautare dupa
DIMENSIUNE
Cautare dupa
MASINA
Filtru Anvelope Filtru Anvelope
Filtru masina
MICHELIN
MICHELIN
MICHELIN AGILIS 3 195/75R16C 107R

MICHELIN AGILIS 3
195/75R16C 107R

Anotimp

Vara Vara

Performante

Indice aderenta: A Indice consum: B Nivel zgomot: 72 dB

Avizul specialistilor

5/5

678.07 RON
827.25 RON

Indisponibil

Livrare 24/48 ore  

Stiai ca

- Iti poti comanda anvelope online si cere livrarea direct in service?

Momentan pentru Pitesti, se estimeaza extinderea in toata tara pana la finalul anului! Afla mai multe despre campanie aici

Specificatii

Cod produs:
104175
EAN:
3528709289498
Tip produs:
Anvelopa
Anotimp:
Vara
Brand:
MICHELIN
Profil:
AGILIS 3
Latime:
195
Inaltime:
75
Raza:
16C
Indice incarcare:
107 = pana la 975 kg per anvelopa
Indice viteza:
R = pana la 170 km/h in siguranta
Indice aderenta:
A
Indice consum:
B
Nivel de zgomot:
72 dB
Tehnologie RunFlat:
Nu
Tehnologie Ranforsat:
Nu
Tip masina:
Cargo
Timp de livrare:
Produsele se livreaza in 1/2 zile lucratoare


    Michelin este un producator de pneuri din Franta, infiintata in anul 1832 cu sediul in Clermont-Ferrand, in regiunea Auvergne. Este cel de-al doilea mare producator de pneuri din lume dupa Bridgestone si mai mare decat Goodyear, cat si Continental. In plus marca Michelin, detine È™i marcile de anvelope BFGoodrich, Kleber, Tigar, Riken, Kormoran È™i Uniroyal (In America de Nord).<br>    Tehnologia Durable Security Compound face ca aceste anvelope Michelin sa beneficieze de un compus special pentru a spori stabilitatea si rigiditatea pentru o aderenta buna pe suprafete umede. Performantele oferite datorita tehnologiilor dezvoltate de MICHELIN , au reusit aproape inlocuirea completa a negrului de fum cu dioxid de siliciu de ultima generatie si realizarea amestecului special pentru banda de rulare, bazat pe 14 ingrediente individuale (elastomeri, sulfuri, antioxidanti, silica, etc. dar fara uleiuri aromatice).      Umerii solizi sunt prevazuti cu blocuri rigide pentru o stabilitate marita si santuri adanci pentru un risc minim impotriva acvaplanarii si pentru a mari aderenta acestor anvelope pe suprafete ude. Siliciul creste semnificativ manevrabilitatea acestor anvelope Michelin si micsoreaza consumul de combustibil. Una dintre principalele avantaje ale producatorului MICHELIN consta in puterea sa de inovare care il ajuta sa-si diferentieze anvelopele, dar si serviciile sale. Michelin este fara doar si poate cel mai cunoscut producator de anvelope din lume, asadar, anvelopele lor sunt la cel mai inalt nivel.
Newsletter

NEWSLETTER

Introducand adresa de email, certificati ca sunteti proprietarul adresei de email si doriti sa primiti promotii despre anvelope, jante si pneuri auto de vara, de iarna si all season.

Ai nevoie de anvelope de calitate, care să ajungă la tine imediat?

Ai ajuns exact unde trebuie!


    AnveloMag vinde toate tipurile È™i toate mărcile de anvelope fiind prezenti online din 2013. Lucrăm constant la a ne perfecÈ›iona serviciile, astfel încât clienÈ›ii noÈ™tri să aibă parte de o experiență plăcută atunci când aleg să comande de la noi. Calitatea anvelopelor È™i profesionalismul pe care le oferim la onorarea fiecărei comenzi se pot cuantifica în cei peste 80000 de clienÈ›i mulÈ›umiÈ›i din 2013 È™i până în prezent. ÃŽn plus, companiile de curierat ne ajută să livrăm în orice colÈ› al țării pentru a-È›i oferi servicii de calitate în timp util, indiferent de anvelopele de care ai nevoie.