Cautare dupa
DIMENSIUNE
Cautare dupa
MASINA
Filtru Anvelope Filtru Anvelope
Filtru masina
PETLAS
PETLAS
PETLAS ELEGANT PT311 165/70R12 77T

PETLAS ELEGANT PT311
165/70R12 77T

Anotimp

Vara Vara

Performante

Indice aderenta: D Indice consum: C Nivel zgomot: 69 dB

Avizul specialistilor

3/5

180.13 RON
225.16 RON

Stoc furnizor

Livrare 2/3 zile  

Cosul de cumparaturi Adauga in cos

Stiai ca

- Iti poti comanda anvelope online si cere livrarea direct in service?

Momentan pentru Pitesti, se estimeaza extinderea in toata tara pana la finalul anului! Afla mai multe despre campanie aici

Specificatii

Cod produs:
252506
EAN:
8680830000221
Tip produs:
Anvelopa
Anotimp:
Vara
Brand:
PETLAS
Profil:
ELEGANT PT311
Latime:
165
Inaltime:
70
Raza:
12
Indice incarcare:
77 = pana la 412 kg per anvelopa
Indice viteza:
T = pana la 190 km/h in siguranta
Indice aderenta:
D
Indice consum:
C
Nivel de zgomot:
69 dB
Tehnologie RunFlat:
Nu
Tehnologie Ranforsat:
Nu
Tip masina:
Turisme
Timp de livrare:
Produsele se livreaza in 2/3 zile lucratoare


    Petlas, care exporta aproape in o suta de tari din intreaga lume, are o retea de distributie mare si stabila pe pietele de anvelope din lume.    Pentru autoturisme, camioane usoare si camioane, echipamente off-road utilizate in vehicule agricole, industriale, de pamant / constructii si aeronave. Petlas are certificari ISO 9001 de asigurare a calitatii, si certificari de asigurare a calitatii industriale AQAP-110.    Compusii speciali de cauciuc livreaza o economie de carburant si o durata mare de viata. Insertia de siliciu cu ajutorul tehnologiei FST determina un plus de tractiune pe sosele umede si uscate, o manevrabilitate excelenta si o reducere a rezistentei la rulare. Carcasa puternica ranforsata cu nailon spiralat si centuri din otel asigura o rulare confortabila, o durata buna de viata si o uzura uniforma pentru acest tip de cauciucuri de vara.Santurile circumferentiale largi transporta rapid apa spre exterior pentru a reduce nivelul acvaplanarii si pentru a spori tractiunea pe carosabil umed.     Principalul obiectiv al companiei PETLAS este de a deveni unul dintre producatorii de referinta al segmentului de buget. Brand-ul turcesc a reusit sa dezvolte o gama completa de dimensiuni si modele care sa acopere autoturisme, 4×4, utilitare usoare si grele, agricole, off-road.
Newsletter

NEWSLETTER

Introducand adresa de email, certificati ca sunteti proprietarul adresei de email si doriti sa primiti promotii despre anvelope, jante si pneuri auto de vara, de iarna si all season.

Ai nevoie de anvelope de calitate, care să ajungă la tine imediat?

Ai ajuns exact unde trebuie!


    AnveloMag vinde toate tipurile È™i toate mărcile de anvelope fiind prezenti online din 2013. Lucrăm constant la a ne perfecÈ›iona serviciile, astfel încât clienÈ›ii noÈ™tri să aibă parte de o experiență plăcută atunci când aleg să comande de la noi. Calitatea anvelopelor È™i profesionalismul pe care le oferim la onorarea fiecărei comenzi se pot cuantifica în cei peste 80000 de clienÈ›i mulÈ›umiÈ›i din 2013 È™i până în prezent. ÃŽn plus, companiile de curierat ne ajută să livrăm în orice colÈ› al țării pentru a-È›i oferi servicii de calitate în timp util, indiferent de anvelopele de care ai nevoie.